Dział dla Braci z województwa wielkopolskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Co robimy w końcu z tym odwlekanym spotkaniem :?:
Musze przyznać, że napił bym się :piwko2: w przyszłym tygodniu i to jeszcze w doborowym towarzystwie.
Ja proponuje przyszły czwartek tj. 10 marzec
Moze rzeczywiscie w czwartek tylko niech sie ktos jeszcze deklamuje
bo narazie jest tylko "jestem za". Moze MCC lub ART jak zawsze. Piszcie chlopy piszcie... pozdro
Pozdro dla wszystkich Już ta zima wpędza mnie w depresje Mam kaca z powodu braku motocykla Więc byle do wiosny braciszkowie i siostrzyczki Czekam na sygnał o spotkaniu :angry_smile:
Widzę, że nie ma zbyt dużo chętnych na browarka
Towarzysze, co jest :?: :!:
Musimy obgadac pewną ważną sprawę!!
więc proponuję aby spotkanie odbyło się w czwartek o godz. 20:30 w pubie DRINKERS (pierwszy pub po wyjściu z tunelu - po prawej stronie)
Proszę o potwierdzenie przybycia do wtorku do godz. 18 w celu zarezerwowania miejsc.
troche sie juz zamotalem chłopaki czytam tak sobie wasz dialog i w koncu to nie wiem czy bedzie to spotkanie czy nie bo nie obrazicie sie jakbym tez dolaczyl ale ciegle nic nie wiemgdzie i kiedy mati daj mi znac na kom. jesli wszystko bedzie wiadomo gdzie i kiedy .