Zakończenie Sezonu 22-24.09.2006
Moderator: motorynka
-
- BS Brother
- Województwo: -
- Kontakt:
Nie no miarka sie przebrala :twisted:
Macias a ja Cie zalowalam jak jezdziles na czyms takim co nawet 100km/h nie rozwijalo;)))))
PS Ale prawda jest taka ze od czwartku nie mialam 100 % formy :twisted: i nie wiem kiedy ona do mnie wroci :twisted:
PSS I proponuje zakonczyc juz temat SETY bo to nudne zawsze bylo :twisted: ale teraz juz jest barrrrrrrdzo nudne....delikatnie mowiac :roll:
PSSS Macias a nagrasz mi plytke? :oops:
Macias a ja Cie zalowalam jak jezdziles na czyms takim co nawet 100km/h nie rozwijalo;)))))
PS Ale prawda jest taka ze od czwartku nie mialam 100 % formy :twisted: i nie wiem kiedy ona do mnie wroci :twisted:
PSS I proponuje zakonczyc juz temat SETY bo to nudne zawsze bylo :twisted: ale teraz juz jest barrrrrrrdzo nudne....delikatnie mowiac :roll:
PSSS Macias a nagrasz mi plytke? :oops:
Życie ze mną to przejażdżka....do PIEKŁA!
-
- Moderator
- Województwo: mazowieckie
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 13
koncepcja, ze po prostu BUM TARARASETA pisze:ja proponuje zrobic rozpoczecie (..) jeszcze w tym roku
jakie znowu? pierwszy raz sie nie wyrobie :lol:SETA pisze:PS Emil jak to znowu nie bedzie Cie w czwartek?
po prostu od wielu osob dostalem zaproszenia, zeby w czwartek o 19 byc na rondzie ale nie dam rady to mowie
twardym trza być a nie mięntkim, poza tym Ty wez pod uwage czego ty sie bedziesz musial trzymac :brwi: (bo na motocyklach z odpowiednia iloscia owiewek nie ma tego nieporozumienia zwanego uchwyty dla pasazera)Lechul pisze:Dokładnie sie przyjrzałem temu kawałkowi pianki, która robi w Twoim sprzęcie za tzw. siedzenie pasażera. Za cholerę się tam nie widzę
i oczywiscie wez pod uwage, ze na scigu (nawet na *ondzie) podroz nie bedzie trwala caly dzien tylko kilka godzin - dodatkowo co "15 minut" bedzie przewa na tankowanie, wiec to jakos zleci :twisted:
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
No i chyba o to trzymanie się czegoś a raczej Kogoś chodziło Desmontowi z tymi gwoździami :nie_powiem:emil pisze:poza tym Ty wez pod uwage czego ty sie bedziesz musial trzymac
No ale twardym trza być.
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Województwo: pomorskie
UWAGA UWAGA na Bum Tarara sa prawa autorskie
A poza tym to czemu nie, rozpoczencie na pomorzu hurra !!
Tylko ze tutaj bedzie trwalo od poniedz. do niedzieli
Pogoda dopisuje takze jak najszybciej :roll:
Nie martw sie Seta nie ma ludzi doskonalych, jak nie pilas to
wypij i bedzie O.K. 100% formy
Pozdrowionka
CO CIE NIE ZABILO TO CIE WZMOCNI !!
VZ 800
A poza tym to czemu nie, rozpoczencie na pomorzu hurra !!
Tylko ze tutaj bedzie trwalo od poniedz. do niedzieli
Pogoda dopisuje takze jak najszybciej :roll:
Nie martw sie Seta nie ma ludzi doskonalych, jak nie pilas to
wypij i bedzie O.K. 100% formy
Pozdrowionka
CO CIE NIE ZABILO TO CIE WZMOCNI !!
VZ 800