Dział dla Braci z województwa pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Widze, ze nie jestem tu sam (w wawie) .
Siedze do przyszlego weekendu
Jakby ktos chcial posmigac po okolicy to sie pisze. :moto:
Niestety do 3miasta jade dopiero 13 w piatek :shock:
Dzięki RUFFIK za zaproszenie na wspólne sobotnie smiganie. Tak się składa że dałem się już namówić na wyjazd do Starej Iwicznej (o matko o 5 rano). Ale przy nastepnej okazjii czemu nie.
Aaaa i dzięki wielkie kolegom (GS 500S i SV650) za odprowadzenie do Gdańska. (matko chyba nigdy nie zapamiętam imion) W każdym razie dzięki !!
Pozdr
Dzieki za wspólne śmiganie i choć mój GSik nie za bardzo mógł nadążyć to było extra. Moje pierwsze spotkanie i wspólną jazdę z BS uważam za udane (niewiem co pozostali myślą o tym jak ich spowalniałem). Pozdrowienia i do zobaczenia następnym razem.
Tam zaraz dawalismy....jechalismy jak zwykle :twisted: turystycznie :twisted: :twisted: :twisted:
Niemiec my tak juz mamy ze albo jezdzimy od czasu do czasu "turystycznie" a czasem z predkoscia bulwarowa :twisted: , szczegolnie ostatnio ta predkosc bulwarowa zdaza sie na dluzszych wyjazdach..m.in. na zakonczenie sezonu :twisted: :twisted:
Adam
Life is too short to be bored
GS500F ---> sprzedany SV1000S K4 S1200
tel. 602 536 440