Moze ognisko ?
Moderator: FUTEK
-
legion
-
Marecki_s
-
artuross
-
legion
abe to dawaj katamaranem . pozostaje oczywiscie jeszcze termin . mi pasuje i ten i przyszly weekend wiec sie dopasuje do was choc osobiscie mysle ze moze w przyszly bo ktos by sie zdecydowal moze jeszcze. sprobuje dac znac chlopakom w lubuskim-byloby takie male wieksze spotkanko
jak macie kontakt z kims z osciennych landów to dajcie mu cynk
-
artuross
-
WinCenT
ja bym poprosil jakis konkretny termin i godziny to powiem czy sie stawie
aha i czy ognich gdzies w szczecinie (= piwsko itd) czy jakis trip i ognisko - ostatnio mam problem z moimi przednimi teleskopami (cieknie z nich
) jak i przesnimi hamulcami (cieknie z teleskopa na moje hamulce
)
takze jakas dluzsza trasa to na razie odpadam (chyba ze zdarze do tego czasu to naprawic) :evil:
aha i czy ognich gdzies w szczecinie (= piwsko itd) czy jakis trip i ognisko - ostatnio mam problem z moimi przednimi teleskopami (cieknie z nich
takze jakas dluzsza trasa to na razie odpadam (chyba ze zdarze do tego czasu to naprawic) :evil:
-
legion
Artutos> moj nr tel jak by co : 509516569
WinCent > nie wiem czy sam bedziesz naprawiał czy oddasz do warsztatu w razie czego podam ci ze uszczelnienie lagow kosztuje 130 zł w serwisie na huzarów
i jeszcze jedno za Widuchowa sa super winkielki to moze tam poszukac miejsca na ognisko i w razie czego z gorzowa blisko jakby ktos chcialby z tamtad podjechac
WinCent > nie wiem czy sam bedziesz naprawiał czy oddasz do warsztatu w razie czego podam ci ze uszczelnienie lagow kosztuje 130 zł w serwisie na huzarów
i jeszcze jedno za Widuchowa sa super winkielki to moze tam poszukac miejsca na ognisko i w razie czego z gorzowa blisko jakby ktos chcialby z tamtad podjechac
-
artuross
-
legion
-
artuross
-
hikor
-
artuross
-
artuross