Wiosna !!! Na ulicach zakwitly pirdziwiatry-czytaj skutery
Moderator: Shenson
Wiosna !!! Na ulicach zakwitly pirdziwiatry-czytaj skutery
To musi byc wiosna od paru dni na ulicach kwitna pierdziwiatry ,ale widzialem tez pare prawdziwych kwiatkow
mam nadzieje ze w sobote nie bedzie padac.....[/list]
mam nadzieje ze w sobote nie bedzie padac.....[/list]
Oficjalnie witam bractwo (Mój drugi post). Pogoda za okem śliczna ale zimno.
Już nawinąłem pierwszą 100 km :roll: . Spotkałem nawet paru wariatów takich jak ja co śmigali. Sprzęt narazie na dotarciu to i odlegóści niewielkie ale sie poprawię. Chyba już będzie coraz łatwiej.
A tak przy okazji gdzie :shock: :
-można Was spotkać i kiedy? :lol:
-można kupic fajne rękawice w rozsądnej cenie i np. spodnie ze wzmocnieniami ale nie typowe motocyklówki (takie mam ale jak się zrobi cieplej (a zrobi) to będzie mi za ciepło .
Już nawinąłem pierwszą 100 km :roll: . Spotkałem nawet paru wariatów takich jak ja co śmigali. Sprzęt narazie na dotarciu to i odlegóści niewielkie ale sie poprawię. Chyba już będzie coraz łatwiej.
A tak przy okazji gdzie :shock: :
-można Was spotkać i kiedy? :lol:
-można kupic fajne rękawice w rozsądnej cenie i np. spodnie ze wzmocnieniami ale nie typowe motocyklówki (takie mam ale jak się zrobi cieplej (a zrobi) to będzie mi za ciepło .
w sobote panowie zobiliśmy ok. 100 km + moje 140 z czwartku to daje niezły wyniczek tej zimy
było pare uślizgów i takie tam ale bez strat / tylko niestety mój żółw nie dostał torsji jak to miał zwykle w zwyczaju a to dlatego że 220 km/h nie robi na nim większego wrażenia ...
czyścić bryki bo juz czas...
:bye:
było pare uślizgów i takie tam ale bez strat / tylko niestety mój żółw nie dostał torsji jak to miał zwykle w zwyczaju a to dlatego że 220 km/h nie robi na nim większego wrażenia ...
czyścić bryki bo juz czas...
:bye: