zawieszenie bandit

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy On Road, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...

Moderator: bohas

maciek

zawieszenie bandit

Post autor: maciek »

Witam od jakiegoś czasu śmigam małym wojownikiem któremu pada zawiecha, znaczy jest coraz miętszej a szczególnie z tyłu.
Z tego co się orjentuje to ten typ tak ma, ale możę ktoś z was sobie z tym poradził, może jakieś adresy sklepów z zawieszeniem lub coś w tym stylu.
Przemek
BS Brother
BS Brother
Województwo: mazowieckie

Post autor: Przemek »

Szukaj amorka na Motobazarach lub Allegro. W Łodzi na MB podabno mieli.
maciek

W alegro jest ale co z tego jak od bandita :( , musze znaleć od czegoś innego, tylko jak tu dopasować bez wyjmowania mojego, oj chyba się nie da :x :x

No dzieki za radą.
Przemek
BS Brother
BS Brother
Województwo: mazowieckie

Post autor: Przemek »

Powodzenia, masz zajęcie na deszczowe lato :pada:
maciek

Co do amorka to identyczny pasuje od RF 600 \ lub 900 tylko gdzie je znaleść :shock: :shock:
maciek

No właśnie załatwiłem sprawe z zawieszeniem w małym wojowniku w skrucie wygladało to tak: z przodku zmieniłem na progresywne sprężyny od tdm-a 850 plus olej mobil1 5w10 a z tyłu wymiana amota na olejowo gazowy z pełną regulacją który pasował od suzuki gsx-r 750.
Prawda jakie to proste, a jak się zap.......la :) (a tak na marginesie to gościa który zaprojektował orginalną zawieche to powinni z roboty wylać , albo kazać mu śmigać hehe).
voti
BS Brother
BS Brother
Województwo: podkarpackie

Post autor: voti »

Wracająć do tematu od jakiego moto może być założone do B6 zawieszenie up side- down?
Czerwony potwór
ODPOWIEDZ