Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy Super Sport, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...
Witajcie bracia , czy możecie mi podpowiedzieć gdzie można kupić szybę turystyczną do Hayabusy i jak takowa się sprawuje?
Wydaje się że w Ustroniu było takich kilka .
Za ewentualny odzew WIELKIE DZIĘKI
siemka jitsu,
ja do swojego bandziora kupiłem u nich, http://www.mgg.com.pl/
mają dobrą jakość i cenę, z tego co pamiętam to 130 zł. Evild miał taką przy swoim gixxerku i był zadowolony, ja zresztą też.
Szybka w sumie fajna..., ale jesli jestes mega-esteta, nie umiesz podkleic uszczelek lub przywalasz sie do kazdego detalu, to lepiej chyba kupic cos bardziej markowego. U mnie ochorona przez wiatrem byla lepsza niz w oryginale przy pozycji wyprostowanej (komfortowo w miare do 220km/h a nie do 170km/h) , ale przy pozycji a'la scyzoryk rejestrowalem wieksze wibracje powietrza.
<----. Ból trwa chwile, chwała jest na wieki. <----|======================== <----'
Witam
Bracia od królowej nawijania km- Hayki wyskrobcie coś, jak to jest naprawdę z tą szybą, daje to zamierzony efekt, czy nie ? W dobrym tonie jest pomóc konstruktywnie, więc mały apel do tych co juz taką szybę mają
Pozdrawiam
A sorki, jakis czas mnie nie było!
Ja mam w Buzie załozona turystyczną MRA, która pieknie wyglą i pięknie działa. Mnie tam sie nic nie rysuje, a moze sie rysuje ale nie zwracam na to uwagi, bo motocykl jest do jazdy a nie na pokazy.
W oryginalnym wykonaniu niestety przy pozycji wyprosowanej nie widzialem 2/3 zegarów. Po załozeniu MRA wszystko widac i nie wieje tak jak przy oryginalnej, przy jezdzie w pozycji wyprostowanej, turystycznie.
Wykonanie jest bardzo dobre i wszystko pasuje. Fajnie jest sobie dobrze dobrac kolorek, to bedzie cieszyc rowniez oko.
Szybka nie psuje linii i wyglada super. Kto widzial moja Buse ten wie.
Polecam wiec szybke MRA.
Jakbys mial pytania szczegołowe to wal smialo.
Moge ew. podeslac foty bo nie wiem jak tu sie załącza.