Pie****na policja!!

Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: Shenson

Bor

Post autor: Bor »

Malisz a tak w ogóle to nalezy rozważyć, czy naczelnik nie popełnił przestępstwa. W kodeksie karnym jest taki art. 231 par. 1 - funkcjonariusz publiczny, który przekracza swoje uprawnienia .... a tutj niewątpliwie to miało miejsce - wydanie polecenia zatrzymania dowodu rejestracyjnego pod byle pretekstem bo tak to zrozumiałem
kar
The Real One
The Real One
Województwo: -

Post autor: kar »

Malisz ja byłem na waliców po wypadku
bo sprawca uciekł i zastanawiałem się nad skończeniem
jazdy na motorku .A tam mi policjant wybł to z głowy.
Widzisz to zalezy na kogo trafisz.
Są dobrzy i źli policjanci
bandit 600N
Hans

Post autor: Hans »

Witam
slyszalem od znajomego, ze na tego je....go naczelnika :evil: 3/4 wrd narzeka i ze to karierowicz, poza tym tam chyba dlugo nie zabawi ( idzie gdzies wyzej czy cos....).
Zdrowia
BIERNAK

Post autor: BIERNAK »

niestety trafiłeś na wyjątkowego wynikowca który za wszelką cenę próbował udowodnić swoją wyższość przekraczając granice ustawowie i zdrowego razsądku - nistety wśród kierownictwa nie tylko WRD jet to ngminna przypadłość (ludziom odbiera rozum gdy mają możliwość wydawania nieomylnych rozkazów podwładnym).naczelnk napewno gdy szedł do pracy zauważył suzi i bardzo chciał poczuc się potrzebnym, kompetentnym przełożonym więc postanowił nagić odrobinę kdeks wykroczeń i wydał polecenie podwładnym ,które zostało wykonane gdyż rozkaz nie gazeta i wykonać trzeba (chicby było niewiem jak głupie).
gdyby policjanci ci na samym dole mieli podobną chorobę mało kto by z nas miał prawko (punkty karne) ,a moto było by do polerowania nie jeżdzenia - na szczęście tak nie jest gdyż duża liczba sama jeżdzi motocyklami w pracy i w cywilu.
:( pisz skargę do komendanta stołecznego i złuż ją na dziennik podawczy w ksp, dołącz ksero przeglądu i podaj świadków zdażenia jeżeli byli. co do sądu myślę że masz temat wygrany !!! zrób to szybko bo znając życie baran awansuje.
:( zagotował mnie temat strasznie !!! pozdrawiam i życzę pomyślnego i szybkiego zakończenia sprawy.
krycha

Post autor: krycha »

Malisz, mistrzu, po prostu niestety trafiłeś na taboreta, któremu przerost ambicji i wrodzony kretynizm wszamał :je_pizze: mózgownicę... O ile życie byłoby przyjemniejsze gdyby się człowiek nie musiał, gdy tylko się gdzieś ruszy, potykać o takich :szczerbol: Pozdr :wink:
Malisz

Post autor: Malisz »

Skarga napisana!! dołączone xero przeglądu technicznego z wytłuszczona datą...zdjęcie opony..Wysłane w 2-ch takich samych egzemplarzach do najwyższego w WRD i do głównego KSP...z rządaniem pisemnego wyjaśnienia zajścia...o rezultatach będę informował

POZDRAWIAM CAŁĄ BRAĆ SUZUKI
ODPOWIEDZ