No miejmy nadzieje ze sprzęt będzie chodzić .. ja niestety musze teraz swojego posklejać na gluta bo niestety grabo sie zachwiał i buuuuuuuuuumm :shock: :shock: :shock: Po lusiterku , kierunku itd.. Ale myśle ze damy rade....
Jasne że spotkanie było udane a na poniedziałek trzeba sie umówić, to skoczymy do tego Siewierza. Tylko pamiętajcie że muszę być w chacie najpóźniej o 16:00. Wezmę aparatek to porobimy pare fotek !! :photo:
Ps. Wonder reanimuj maszyne bo jak nie to jedziesz jak panienka z tyłu z którymś z nas :olaboga:
No i jestem u rodzinki na świętach co mi wcale przyjemności nie sprawia myśle że jutro wróce - to jeszcze napisze komuś esa wieczorkiem bo nie wiem jak z netem - no i mozna ten siewierz obczaić
Yossa już wiem że nie dam rady go zrobić bo dopiero we wtorek na serwis go moge dać wiec będe robił za plecak (ale macie ten komfort ze nie będe was sciskał nogami ze strachu jak to niektóre plecaczki lubią robić :twisted: )
Ok to był żart żeby cię zmobilizować do szybszego działania Chciałbym pomóc ale niestety się nieznam, ale wspieram duchowo !!
Jutro czekam na smsa o której się spotykamy i gdzie. :spoko: