Witam
Jak sama nazwa wskazuje jest to wioska rybacka,tzn. jest więcej chat a może i sołtys by się znalazł.
Po wizytacji Nakła Chechła w czwartek znależliśmy b.fajną knajpkę motocyklową w Tarnowskich Górach z tym klimatem.W niedzielę będzie prezentacja multimedialna przez Sławka tego miejsca a może naszych spotkań ?
Byłoby sprawiedliwie z całego Sląska i do Opola bliżej.
Póki co niedziela -Wioska Rybacka WPWiK Chorzów,uprasza się o niespożywanie obiadu niedzielnego,na miejscu można zjeść b.dobrą rybkę.
a_cyz pisze:Jest ktoś chętny na wspólne przedpołudniowe :moto: przed spotkaniem w Wiosce Rybackiej???? Ja wychodzę po sprzęt i śmigam, 609-482-187
Czesc
Ja do Wioski jechalem troche okreznie bo przez Wisle, Kubalonke, Koniakow, Zywiec i do Wioski :moto:
Dzieki za tak liczne przybycie Dzisiaj chyba pobilismy rekord w ilosci osob :brawo:
My również dziękujemy i o info prosimy co zostało ustalone Ze względów pogodowych większość czasu spędziliśmy z Langerem i Weroniką na zjeżdżalniach A od Donci dla Weroniki : DO SOBOTY !!!
Zibi widziałem Cię w Koniakowie ok godz 13 -tej i tak sobie pomyślałem czy to Ty? Siedziałem na kawie z kolegą po wspolnie przejechanych 200km górami w tej drewnianej (a raczej przed tą drewnianą ) knajpą na Ochodzitej Szkoda że nie nie wdepnąłeś.
Niestety inprezy rodzinne ostatnio obrodziły i musiałem wracać na imprezę do rodziny.
Pozdraweiam cały Silesian Sqad
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile !
------------------------------------------
Obecnie Kawa Z650
-------------------------------------------
V-Strom DL 650
-----------------------------
był VS 750 Intruder
-----------------------------
602 256 613
Witam
Na Siostry i Braci z woj. Śląskiego +Opole zawsze można liczyć.
Pogoda dopisała,zameldowali się prawie wszyscy,pół na motorach połowa w samoch.Zapadły ustalenia co do rozpoczęcia sezonu.
Lechul oficjalnie zapoda ,że na wiosnę widzimy się na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.Wstępnie ustaliliśmy spotkanie (ostatnie w tym roku czyli opłatkowe) 16 grudnia w Tychach.
Szczególne pozdrowienia dla tych co przyjechali moto.