Proszę o poradę odnośnie wyboru motocykla

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy Super Sport, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...

Moderator: Emil

ODPOWIEDZ
bamsey

Proszę o poradę odnośnie wyboru motocykla

Post autor: bamsey »

Witam. Moja prośba wiąże się z chęcią kupna na przyszły sezon SUZUKI GSXR 750. Nie mam zbyt wielkiego doświadczenia jeśli chodzi o ten motocykl i proszę Was jako bardziej doświadczonych ode mnie o sugestie dotyczące wad i zalet tego sprzętu, na co miałbym zwrócic uwagę w momencie zakupu itp. Może też usłyszę od Was na co jeszcze mógłbym spojrzec oprucz tego modelu oczywiście ze stajni SUZUKI. Roczniki jakie wchodza w grę to 1997-2001 mniej więcej. Przyznam tylko że szukam sprzętu na którym możnaby się trochę pobawic :twisted: Z góry dzięki za pomoc i porady - POZDRAWIAM
Emil
Moderator
Moderator
Województwo: mazowieckie
Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
Polubił posty: 5
Otrzymane Polubienia: 14

Post autor: Emil »

zalezy co rozumiesz pod pojeciem zabawy :twisted:
ale wydaje mi sie, ze celujesz idealnie

(bo rozumiem, ze tym GS to juz ze dwa sezony przelatales i ogolnie w glowce masz poukladane? ;) )
pozdrawiam,
Emil

. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
bamsey

Post autor: bamsey »

Tak przelatałem trochę ale czy w główce mam poukładane trudno powiedziec :D
Maryś
The Real One
The Real One
Województwo: dolnośląskie

Post autor: Maryś »

Witam ja kupiłem niedawno GSXR750 powiem Ci bracie po dosyc solidnej szkole na GSXF(co prawda w sumie jeden sezon cały ale sporo km) rewelka jest czym pojechac na koło idzie sprawnie a jak widzę zakręt to zamiast zwolnic to odkręcam jeszcze mocniej pięknie to idzie w łukach na Fce niedośc że wolniej to jeszcze musiałem się sporo napracowac żeby opony prawie zamykac aczkolwiek technikę można było wypracowac jako taką przez to, dla tego ten wydaje mi się że sam wchodzi w łuki i przy sporo większych prędkościach i tył zamknięty a przód mało naprawdę brakuje coś pięknego. Wydaje mi się że to trafna decyzja z tym modelem.

Pozdrawiam 8)
tel. 601 141 765
Suzuki GSXF 600
Suzuki GSXR 750 SRAD
Suzuki GSXR 1000 K1
Suzuki GSXR 1000K6
Na chwilę obecną K... jednoślad Ninja 250R
ODPOWIEDZ