Rozpoczęcie sezonu 2007?

Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: Shenson

krajek

Rozpoczęcie sezonu 2007?

Post autor: krajek »

Czy ktoś wie lub ma jakąś ciekawą propozycję na rozpoczęcie sezonu motocyklowego 2007?
blade

Post autor: blade »

Moze Czestochowa ? W tym roku bylo chyba 2000 motocykli, wiec przyjezdzajcie pobijemy ten rekord ;) no to się zalogowałem DAAB - patrz post Lechula
krajek

A jaki może być przybliżony termin? Tak naprawdę do byłby to mój pierwszy zjazd czy zlot w jakim bym uczestniczył... Dopiero zaczynam... :D
Emil
Moderator
Moderator
Województwo: mazowieckie
Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
Polubił posty: 5
Otrzymane Polubienia: 15

Post autor: Emil »

blade pisze:Moze Czestochowa ? W tym roku bylo chyba 2000 motocykli, wiec przyjezdzajcie pobijemy ten rekord ;) Wiecej info tu: no to się zalogowałem DAAB
no to czekamy az jakis mod sie zaloguje :granade: :jump:

jesli chodzi o samo rozpoczecie to w Kamienczyku cos juz Braciom (i Siostrom) ze Śląska zaczely sie jakies plany kiełkować, zobaczymy, poczekamy, bedzie oficjalne info na pewno wczesniej i kazdy zdazy dojechac :wink:
pozdrawiam,
Emil

. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
krajek

Jestem otwarty na każdą propozycję. Po prostu nie mam planów i pomyslałem, że może znajdę coś ciekawego co mi pomoże zaplanować urlop...
blade

Post autor: blade »

krajek pisze:A jaki może być przybliżony termin? Tak naprawdę do byłby to mój pierwszy zjazd czy zlot w jakim bym uczestniczył... Dopiero zaczynam... :D
15 kwietnia
Lechul
BS Brother
BS Brother
Województwo: śląskie
Kontakt:

Post autor: Lechul »

Uwaga zaczynam (choć to nie mój "ogródek";)) :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
krajek pisze:Czy ktoś wie lub ma jakąś ciekawą propozycję na rozpoczęcie sezonu motocyklowego 2007?
Jak wytrzymasz z Nami do wiosny to najlepszą propozycją będzie ogólnopolskie Rozpoczęcie Sezonu BS :wink:
Na pewno trafisz :wink: :twisted:
blade pisze:Moze Czestochowa ? W tym roku bylo chyba 2000 motocykli, wiec przyjezdzajcie pobijemy ten rekord
Bractwo tez tam było
http://www.bractwo-suzuki.com.pl/fotore ... ora-jerzyk
http://www.bractwo-suzuki.com.pl/fotore ... a_gora-byq
http://www.bractwo-suzuki.com.pl/fotore ... gora-zbych
itp. itd. .........................................
Strona Bractwa to nie tylko forum :evil: :evil: :evil:
Emil pisze:jesli chodzi o samo rozpoczecie to w Kamienczyku cos juz Braciom (i Siostrom) ze Śląska zaczely sie jakies plany kiełkować, zobaczymy, poczekamy, bedzie oficjalne info na pewno wczesniej
no i wykiełkowało a info będzie tak wcześnie, jak jeszcze nigdy nie było :P :P
Pozdrówka.
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
Obrazek
legion

Post autor: legion »

no wlasnie emil !! dyktatura dyktaturą ale sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie !! :D moze brac zadzaca pomysli o innym miejscu rozpoczecia sezonu a nie na wlasnym podworku? no chyba ze panowie z wawki zatracili wlasciwosci jezdne i moga tylko do 50 km od miejsca zamieszkania sie oddalac :twisted: . ja proponuje na rozpoczecie zamek Drahim kolo starego drawska ( super winkielki zaraz kolo , jadlo wysminite , baza noclegowa jest) i przedewszystkim w pol drogi miedzy szczecinem a trojmiastem( bracia z dolu Polskki mogliby choc raz sie postarac i podjechac gdzies dalej dla dobra ogolu ( mowa o tychach i innych katowicach)
JarekNF

Post autor: JarekNF »

legion pisze: moze brac zadzaca pomysli o innym miejscu rozpoczecia sezonu a nie na wlasnym podworku? no chyba ze panowie z wawki zatracili wlasciwosci jezdne i moga tylko do 50 km od miejsca zamieszkania sie oddalac :twisted:
No ku...wa a rozpoczęcie sezonu w ustroniu to było 50km od Wa-wy.

legion przestań pier....ć i zorganizuj spotkanie ogólno Polskie a napewno wszyscy przyjedziemy.

Ps. najlepiej jak byś to zorganizował w przeciwnym krańcu Polski niż mieszkasz. Koniecznie napisz jak ci idzie organizacja :evil:
Najlepiej w Bieszczadach :)
Bolo
BS Brother
BS Brother
Województwo: opolskie

Post autor: Bolo »

całkowicie popieram JarkaNF panowie przecież tu nie chodzi o to gdzie, tylko o to żeby w gronie bractwa rozpocząć ten iście ważny dla każdego Brata i Siostry okres, Ja byłem na rozpoczęciu sezonu w Ustroniu, które organizowało BS ze Śląska i chwała im za to. Legion jeżeli Wy z zachodnio pomorskiego czujecie się na siłach zorganizować rozpoczęcie to pewnie nikt nie będzie miał nic przeciwko i napewno licznie się zjawi. Ważne żeby być. Ja jak czas pozwoli to pojade nawet jak miałbym nawijać 1000km to będę, a to dlatego ze spotykasz i poznajesz wspaniałych ludzi, taka traska to czysta przyjemność, przecież każdy kocha latać :):):) Pozdro
gg 2883934
Bandit 650s+Leo Vince SBK Evolution II sprzedany, CZARNA PADLINA :)sprzedana ciekawe co teraz ...
BMX, Over the Top, Merida Crossway 100 D...:) Pozdrawiam
Emil
Moderator
Moderator

mabolo pisze:Ja jak czas pozwoli to pojade nawet jak miałbym nawijać 1000km to będę, a to dlatego ze
tere fere! nagrode za przebieg bys chcial :lol:
pozdrawiam,
Emil

. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Omega
BS Brother
BS Brother
Polubił posty: 1

Post autor: Omega »

Krajek - poczytaj zasady forum aprppos używania słowa "zlot"! A jak cos proponujesz to moze podejmij się organizacji kolrjnego po rozpoczeciu sezonu spotkania

Najłatwiej zapytać czy ma "ktoś" jakies propozycje i czekać az "ktoś"
zorganizuje!

Wszelkie spotkania Bractwa ustala się z administratorami i moderatorami.

Dyktatura to nie znaczy sprawiedliwosc!!!

PS. Motocykle są po to, aby na nich jeżdzić.
Omega

http://www.youtube.com/watch?v=dC_uPdeEaic
krajek

Lechul napisał;
Jak wytrzymasz z Nami do wiosny to najlepszą propozycją będzie ogólnopolskie Rozpoczęcie Sezonu BS
Na pewno trafisz
... myślę, że trafię i chyba wytrzymam, kupiłem motor w lutym tego roku, wsiadłem na niego dokładnie 28 czerwca i nie zamierzam go narazie zmieniać...

Omega napisał;
Krajek - poczytaj zasady forum aprppos używania słowa "zlot"! A jak cos proponujesz to moze podejmij się organizacji kolrjnego po rozpoczeciu sezonu spotkania

Najłatwiej zapytać czy ma "ktoś" jakies propozycje i czekać az "ktoś"
zorganizuje!

:cry: No tak coś w tym jest... Myślałem a raczej liczyłem na trochę wyrozumiałości i pomocy w znalezieniu się w grupie osób, które tak jak ja posiadają Suzuki...i to wśród braci.... Gwoli informacji Omega - po prawie 15-tu latach wsiadłem w tym roku pierwszy raz na motor, jest to mój pierwszy własny motor, nigdy nie byłem na żadnym spotkaniu ani na "zlocie", o które to słowo masz chyba żal do mnie. Ale czy to jest powód aby do kogoś mieć pretensje, czy raczej nauczyć, poradzić lub zwrócić uwagę jak znależć się w nowej rzeczywistości...? Poza tym nie należę do ludzi leniwych i najpierw chciałbym odwiedzić kilka imprez, potem może komuś pomóc w jej organizacji a na koniec napewno sam się tego podejmę. Nie boję się wyzwań i dodam jeszcze, że w latach "szkolnych" działałem w harcerstwie (choć to może w dzisiejszych czasach niepopularne...) i organizowałem różnego rodzaju obozy, rajdy, zloty, biwaki itp. imprezy harcerskie. Tak więc proszę o trochę czasu i wyrozumiałości :) Pozdrawiam!!!
Emil
Moderator
Moderator

krajek, przeczytaj to co napisales cale jeszcze raz
potem to: http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... m.php?f=30
potem to: http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... php?t=4344
potem zagladaj rowniez tu: http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... m.php?f=10
a potem zacznij wpadac i sam zobaczysz jakie fajne ludzie jestesmy :D
pozdrawiam,
Emil

krajek

Dzięki Emil! Otrzaskam się - tak myślę. Nie od razu Rzym zbudowano. Postaram się poprawić aby więcej gaf nie strzelać. Ale jak to kiedyś ktos powiedział; "Nie podpada ten co nic nie robi..." Pozdrawiam!
Zablokowany