Serwis dla starszych modeli
Moderator: Shenson
Serwis dla starszych modeli
Witam, niedawno stałem sie posiadaczem gs550m kat. . Znalazła sie ona w moim posiadaniu niemal za bezcen , niestety silnik juz dośc mocno dymi i bierze hektolitry "masełka" ( 1l/ 100km ), posiadam drugi silnik do tego modelu który jest praktycznie rozłozony na czynniki pierwsze (silnik piekny zero progów) i z tąd moje pytanie, wszedzie na forum polecacie gadimex, ale sądze ze nikt w takim serwisie nie podejmie sie zabawy z tak starym motorem , a nawet jezei to koszt przewyzszey wartosc mojej katanki . Czy znacie jakiegos "magika" który z 2 silników wybrałby co lepsze , zobi z tego jeden + wymiana pierscionków itp??? Bede wdzieczny za pomoc .Pozdrawiam
nic prostrzego - wystarczy zadzwonić i się dowiedzieć:
022 -858-79-47
a jak nie oni to moze dadzą namiary na jakiś serwis
ps.
zapraszamy do działu "przywitań" - od tego powinniśmy chyba zacząć :roll:
no i obowiązkowy:
"zasady forum"
022 -858-79-47
a jak nie oni to moze dadzą namiary na jakiś serwis
ps.
zapraszamy do działu "przywitań" - od tego powinniśmy chyba zacząć :roll:
no i obowiązkowy:
"zasady forum"
Ostatnio zmieniony pt, 15 gru 2006, 22:09 przez studi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Witam !!
A jak juz przez to o czym pisze Studi przebrniesz to znajdź na "Dolnośląskim" Pushkina. On jeździ GS Katem i wie o tych motorkach wiele. Jeśli sam nie pomoże to pewnie zapoda jakieś namiary. Pozdrówka.
A jak juz przez to o czym pisze Studi przebrniesz to znajdź na "Dolnośląskim" Pushkina. On jeździ GS Katem i wie o tych motorkach wiele. Jeśli sam nie pomoże to pewnie zapoda jakieś namiary. Pozdrówka.
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254