Pablo
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Cześć !!
Może napisz w jakim szpitalu i jaka sala może lub oddział, nieznam ale poznam i pokrzepię może leciutko, przekaże pozdro od Braci.
A tak wogóle to życzmy mu szybkiego powrotu do zdrowia!!
Pozdro 4ALL!!
Może napisz w jakim szpitalu i jaka sala może lub oddział, nieznam ale poznam i pokrzepię może leciutko, przekaże pozdro od Braci.
A tak wogóle to życzmy mu szybkiego powrotu do zdrowia!!
Pozdro 4ALL!!
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
512 272 500
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Cześć!!
Niestety miałem popołudniówkę, ale moja lepsza połowa , która pracuje na okulistyce na 6 pietrze doniosła mi o wizycie motocyklistów w szpitalu:-). Jak Pablo by miał kłopoty ze wzrokiem to mu pomożemy ale kosteczki to sie muszą zrastać jutro jestem u niego do południa a jak byście lecieli do niego w weekend to zapraszam na kawkę mieszkam niedaleko szpitala to sie znajdziemy . My number GG 1399450.
Pozdrawiam!!
Niestety miałem popołudniówkę, ale moja lepsza połowa , która pracuje na okulistyce na 6 pietrze doniosła mi o wizycie motocyklistów w szpitalu:-). Jak Pablo by miał kłopoty ze wzrokiem to mu pomożemy ale kosteczki to sie muszą zrastać jutro jestem u niego do południa a jak byście lecieli do niego w weekend to zapraszam na kawkę mieszkam niedaleko szpitala to sie znajdziemy . My number GG 1399450.
Pozdrawiam!!
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
512 272 500
512 272 500