Oryginalny tłumik do K5 1000

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy Super Sport, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...

Moderator: Emil

ODPOWIEDZ
MAIRJ23

Oryginalny tłumik do K5 1000

Post autor: MAIRJ23 »

Witam, piszę bo nie wierzę !!!!!!!!!!!!!!! Może ktoś potwierdzić, Oryginalny tłumik ( dla jasności tylko końcowa puszka ) w Suzuki kosztuje ...6000 zł.!!!!! ( sześ tysięcy zł. ) tak powidziano mi w dwóch niezależnych serwisach. :shock: :shock:
Remi
BS Brother
BS Brother
Województwo: podlaskie

Post autor: Remi »

A cóż w tym dziwnego? Weź sobie książeczki Audatex czy Eurotax, to zobaczysz ile kosztuje owiewka albo jakaś inna pierdoła :)

BTW. A myślisz czemu firmy ubezpieczeniowe dają zaporowe stawki na ubezpieczenie moto i dlaczego na szlifach i innych otarciach tak dobrze się zarabia? ;>
mobile: +48 888 587 587
MAIRJ23

To jest jasne, tylko gdzie oni znajdują te chore ceny ? Przecież za to można kupić kompletny wydech Yoshimury wraz z kolektorem ! :plask: :plask:
Mateusz

Post autor: Mateusz »

dlatego tak się robi w razie draki a nie kupuje oryginał :wink:
Jerzyk

Post autor: Jerzyk »

Weź to inaczej, zobacz jacy jesteśmy bogaci by jeździć pojazdem z tak drogimi częściami zapasowymi :) a poważnie takich rzeczy nie szuka się w salonach bo to bzdura za taką cenę można kupić nie tylko wypasiony wydech ale jeszcze pare innych ciekawych rzeczy.
karus

Post autor: karus »

o kurde moj motor tyle nie kosztował hehe
MAIRJ23

Ja nie chcę kupić, bo mam Yoshimurkę tylko sprawdzałem za ile mogę się pozbyć oryginalnego. Ale w tej sytuacji..... :jumpie:
studi

Post autor: studi »

nie pozbywaj sie oryginału :D

jak bedziesz sprzedawał moto to przykęcisz a yosi dasz do następnej gsxr...albo ja wezmę :spoko:
Remi
BS Brother
BS Brother
Województwo: podlaskie

Post autor: Remi »

Nie łudź się, że sprzedaż oryginał choć za połowę, IMHO za puchę dostaniesz góra 800 zł. ;]
mobile: +48 888 587 587
MAIRJ23

Sprzedam ubezpieczalni... he he :>
ODPOWIEDZ