Dział dla Braci z województwa zachodnio-pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Panowie kto zyw jeszcze i latac jeszcze nie zaprzestal odzew dajcie wolaniu memu !!!! przejechalbym sie jeszcze nim sniegiem sypnie wiec mam cicha nadzieje ze spotkamy sie w sobote moze w niedziele ?
Siemanko.Witam po dluzszej nieobecnosci. Polatalem troche dzisiaj....niestety glucho i cicho juz cos w naszym miescie. Czy ktos ma ochote polatac w ten weekendzik?
no filet .... dluzsza mowisz?? cala wiecznosc ! ja latam jutro : kole 7 rano moto z hangaru wyciagam i dowoze do domku i kole 12 ruszam na miasto , moze troche poza .... z checia polatam z toba jezeli masz ochote no i wiadomo ze niedziela -pewnikiem kolo 10 rano ale to jutro sie zgadamy na forum
a wiec tradycyjnie : Niedziela godz 10 ( rano he he) stacja shel naprzeciwko stoczni parnica ( terazniejsza Pomerania) .
Filet > dzieki za dzisiejsza polatanke - mam nadzieje ze jutro tez dasz rade !
No było miło. Dzięki za polatankę. W przyszły weekend to chyba tylko sobota wchodzi w grę, bo po wieczornej integracji niedzielę trzeba będzie przeznaczyć na serwis obolałych głów
Pozdrawiam.
hikor