Witam. Mam kłopot ze zlokalizowaniem miejsca gdzie powinien byc wpięty wężyk podciśnienia idący od kranika (gsx 600f 92r). Rozebrałem moto do zimowego przeglądu a teraz niepamiętam gdzie to wpiąć :oops: (gaźniki to chyba mikuni model M)
dzieki za pomoc
podciśnienie gsx 600
Moderator: bohas
ok jeszcze jedno (patrząc z pozycji siedzenia kierowcy) o którą ściankę chodzi
jeśli o zewnętrzną to wszystko co tam jest jest zaślepione
(ale z tego co kojarzę i wypatrzyłem na fotach powinien być wypięty na króciec po prawej stronie tegoż gaźnika ale w środku jest wkręcona śrubka do regulacji )
czy to o ten króciec chodzi ?
sorki za to zamieszanie ale nie mogę odpalić moto
pozdro
jeśli o zewnętrzną to wszystko co tam jest jest zaślepione
(ale z tego co kojarzę i wypatrzyłem na fotach powinien być wypięty na króciec po prawej stronie tegoż gaźnika ale w środku jest wkręcona śrubka do regulacji )
czy to o ten króciec chodzi ?
sorki za to zamieszanie ale nie mogę odpalić moto
pozdro
-
- The Real One
- Województwo: dolnośląskie
Witam, kórde tyle razy rozbierałem ale nie pamiętam, ale wiesz jak to możesz sprawdzić, napewno przychodzi do gaźników i do kranika ściągnij z kranika i sprawdzaj wszystkie wolne wyjścia z gaźników on jest stosunkowo cieńki więc powinieneś znaleźć wyjście z gaźników chyba gdzieś z boku gaźników ale nie pamiętam z którego to niew ważne jak znajdziesz jakiś wylot załóz wężyk a z tego końca co ściągnąłeś z kranika zatkaj kciukiem i zakręć rozrusznikiem powinieneś czuć na kciuku jak Ci zasysa skórę pulsacyjnie jak tak będzie załóż na kranik i nie martw się bo to musi być wtedy na 100% dobrze założone.
Ps. Szlosu dostałeś wkońcu ten opis GSXF 600 odemnie czy nie dotarł?
Pozdrawiam
Ps. Szlosu dostałeś wkońcu ten opis GSXF 600 odemnie czy nie dotarł?
Pozdrawiam
tel. 601 141 765
Suzuki GSXF 600
Suzuki GSXR 750 SRAD
Suzuki GSXR 1000 K1
Suzuki GSXR 1000K6
Na chwilę obecną K... jednoślad Ninja 250R
Suzuki GSXF 600
Suzuki GSXR 750 SRAD
Suzuki GSXR 1000 K1
Suzuki GSXR 1000K6
Na chwilę obecną K... jednoślad Ninja 250R