Pytanko chce kupić GSXR wersje studencką (STREET)
Całość nie może przekroczyć 14tys. takie mam fundusze.
I teraz pytanie co o tym sądzicie??
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M343081
Pytanie z innej beczki:
Słabe strony GSX-R 1000 K1,K2??
Bracia pomóżcie młodszemu koledze w spełnieniu swojego marzenia. Nie chce po prostu wyrzucić pieniędzy w błoto, bo wieloletnie oszczędności i wyrzeczenia poszłyby...
GSX-R 1000
Moderator: Emil
Re: GSX-R 1000
Z doswiadczenia mojego i kumpli w tych modelach tylko czasem pada czujnik polozenia przepustnicy (nowy ok.550zł) ale idzie go latwo uratowac zalewajac WD40 na pare godzin Tym sposobem zaczyna znow dzialac i zaden z nas nie musial kupowac nowegoBidziu pisze:Pytanko chce kupić GSXR wersje studencką (STREET)
Pytanie z innej beczki:
Słabe strony GSX-R 1000 K1,K2??
No i jak chcesz latac na kole to musisz pilnowac stanu oleju,zawsze na max a nawet z setke wiecej.
Poza tym wg mnie nie ma wad
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
Dzięki,
Dzwoniłem do gościa i faktycznie wygląda na to, że moto był robiony pod ubezp. są wszystkie dok., książka serwisowa.. Wystawia fak-VAT, no i pozałatwiał tłumaczenia i wszystki opłaty takze pozostaje tylko zrobić przegląd i iść zarej. Wstępnie liczyłem, że do jazdy wyjdzie on ok. 13tys. no plus na transport bo z bydoszczy do sandomierza mam kawałek drogi.
Dzwoniłem do gościa i faktycznie wygląda na to, że moto był robiony pod ubezp. są wszystkie dok., książka serwisowa.. Wystawia fak-VAT, no i pozałatwiał tłumaczenia i wszystki opłaty takze pozostaje tylko zrobić przegląd i iść zarej. Wstępnie liczyłem, że do jazdy wyjdzie on ok. 13tys. no plus na transport bo z bydoszczy do sandomierza mam kawałek drogi.
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA