Namiary na Siecino:
Wyjeżdżasz ze Szczecina w kierunku Chociwla, dalej normalnie na Węgorzyno, Drawsko Pomorskie i do Złocieńca. W Złocieńcu skręcasz na Połczyn Zdrój. Jedziesz drogą, mijasz skręt na Cieszyno, potem mijasz miejscowość Siecino, dalej będzie skrzyżowanie, takie dziwne z przystankiem PKS i kapliczką, jedziesz cały czas na Połczyn Zdrój. Jakieś kilka kilometrów dalej, w lasku, przed ostrym zakrętem, jest drogowskaz, skręt w prawo do miejscowości Słowianki (0,5 km). Ten skret jest przed Gawrońcem. Jak dojedziesz do Gawrońca, to już jest za daleko.
Jeszcze precyzyjniej - skret jest przed taką dziwną budowla, cos a la gród, albo zamek. Może uda mi sie w tym tygodniu wpaść do moto-akcesoriów i pokazać Ci na mapie.
Najwyżej napisz kiedy będzies w pracy - jakoś spróbuje się wpasowac.
W samych Słowiankach jest jeden pałac i jeden dom oraz pole namiotowe. Jak będziesz wyjeżdżał ze Złocieńca - puść sygnał na mój kom. 501 037 167, w razie czego pomogę.
Także,jak będziesz się ewentualnie pytał o nocleg w pałacyku możesz powiedzieć, ze jesteś od damiana - tego co przyjeżdżał na białym suzuki w zeszłym roku.
Ja niestety w sobotę jestem w Lipianach i moge tam być najwcześniej na początku lutego
![disappointed face :(](./images/smilies/emojione/1f61e.svg)