pilne ....

Dział dla Braci z województwa pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: motorynka

ODPOWIEDZ
legion

pilne ....

Post autor: legion »

Witam ! pilnie ( a nawet bardzo pilnie) potrzebuje sprawdzic moto ktore chce zakupic dla siebie. moze ktos zna te suze ( gosc podobno to nasz brat z BS - a jakos nie moglem go najsc na wyszukiwarce) ponizej link do aukcji
http://moto.allegro.pl/show_item.php?it ... s%C5%82any.
z gory dzieki za pomoc !! Pozdrawiam
Broda
Lajtowy Motonita
Województwo: -

Post autor: Broda »

szczerze to 1 raz ja widze... nigdy wczesniej jej nie widziałem smigajacej u nas po 3miescie...
Lokalny diler opium
opium*-bo motocykl jest jak narkotyk
Yaro

Post autor: Yaro »

Legion, pisz czego konkretnie chcesz, oblookac maszyne , no problem. daj namiary na goscia , zadzwonie umówie sie i zobacze w paru chłopaków maszyne. Broda napisał ze nie widzial :))), no kurna nie musi widziec, to chociaż sprawdz Broda czy nie bylo lub było servisowane albo cos u Was. bo kurna bardzo widze Legionowi pomogłeś taką lakoniczną uwagą :))))))))))))) Yaro
Blacko

Post autor: Blacko »

To określenie "stan dobry" brzmi niepokojąco... :roll:
legion

Post autor: legion »

Dzieki bracia za odzew :) niestety nieaktualne :( gosc przeslal foty sprzeta na @ i powiem wam ze masakra - tak dobitych plastykow dawno nie widzialem :shock: a za te kase moge nabyc nowszego sprzeta . sorrki za zawrocenie tylka :beer: na rozpoczeciu :D Pozdrawiam
Broda
Lajtowy Motonita
Województwo: -

Post autor: Broda »

mówiac ze jej nei widizałem mialem na mysli ze moze to jest sprowadzany motocykl, zreszt kazdy z nas duzo jeździ po 3 miescie i raczej widziałby takowy sprzet no i to ze podobno gosciu jest z BS...
Lokalny diler opium
opium*-bo motocykl jest jak narkotyk
ODPOWIEDZ