PS czyz nie piekny jest moj nowy avatar ? !!
Piwozlopanie odc 4 - walne zgromadzenie !!
Moderator: FUTEK
Piwozlopanie odc 4 - walne zgromadzenie !!
jak w temacie !!
nastepna ,cykliczna juz impreza w zachodniopomorskim. proponuje za trzy tyg. czyli 17 lutego sobota , godz. 20 pub Tawerna . mysle ze nie powinno nikogo zabraknac - bedziemy omawiac kilka spraw waznych dla naszego legionu...khy khy znaczy regionu he he ( chodzi o nasze rozpoczecie sezonu , rozpoczecie ogolnopolskie i takie tam inne ..) qrnia zabrzmialo to jak larum dzialacza partyjnego lub przynajmniej jakies druhny zastepowej kola robotnic wiejskich :twisted: ale jak mawial pewien maly rycerz : nic to ! oczekuje rychlego , konkretnego , glosnego i w duzej ilosci odzewu braci !!
PS czyz nie piekny jest moj nowy avatar ? !!![smiling face with open mouth :D](./images/smilies/emojione/1f603.svg)
PS czyz nie piekny jest moj nowy avatar ? !!
Re: Piwozlopanie odc 4 - walne zgromadzenie !!
Extra, tylko czemu twarz zasłoniłeś?legion pisze: czyz nie piekny jest moj nowy avatar ? !!
Ja oczywiście będę. Termin zafiksowany w kalendarzu grubą czerwoną krechą.
hikor
panowie toc to ostatnia sobota karnawalu wiec beda klopociki ze stolikiem tym bardziej ze naliczylem ze powinno byc 13 osob !! prosze o potwierdzaniie swojej obecnosci bo jak narazie to nie widze waszego zaangazowania a niedlugo bedziemy co najwyzej mogli na laweczkach na grunwaldzkim sie spotkac :evil:
po pierwsze : Dayanek - ten termin byl wybrany przede wszystkim ze wzgledu na ciebie , wiedz nas nie zawiedz .
po drugie : wlosek a moze wpadniesz z kobieta swoja ? jak teraz ci ona zabrania spotykac sie z bractwem to co bedzie w sezonie??
po trzecie: widze ze qntos ma chyba racje - niewiele nas zostanie z tej 13 ale i tak pare bedzie i dla nich warto to organizowac
po czwarte : wymowka ze "nie moge " raczej mnie nie przekonuje - ja mam bardzo pilna prace i , a i tak powiedzialem ze zwolnie sie z firmy a na spotkaniu musze byc !!!! dzis wrocilem z delegacji z gdanska by jutro byc razem z wami wiec prosze wziasc to pod uwage .narazilem sie szefowi , nie spotkalem sie z nikim z bractwa z trojmiasta a tu tekst ze nie przyjade bo dziewczyna nie pozwala
o ninnych wymowkach nawet nie wspomne . no coz cale szczescie ze jak mawia hikor : na jakosc idziemy a nie na ilosc ( a jezdzilismy wtedy prawie zawsze sami
) i ma on racje
byc w bractwie to jedno , ale byc w Bractwie zachodniopomorskim to juz co innego :twisted:
po drugie : wlosek a moze wpadniesz z kobieta swoja ? jak teraz ci ona zabrania spotykac sie z bractwem to co bedzie w sezonie??
po trzecie: widze ze qntos ma chyba racje - niewiele nas zostanie z tej 13 ale i tak pare bedzie i dla nich warto to organizowac
po czwarte : wymowka ze "nie moge " raczej mnie nie przekonuje - ja mam bardzo pilna prace i , a i tak powiedzialem ze zwolnie sie z firmy a na spotkaniu musze byc !!!! dzis wrocilem z delegacji z gdanska by jutro byc razem z wami wiec prosze wziasc to pod uwage .narazilem sie szefowi , nie spotkalem sie z nikim z bractwa z trojmiasta a tu tekst ze nie przyjade bo dziewczyna nie pozwala
no witam......
dzieki za spotkanko i do nastepnego....
Jak obiecałem podaję adres kumpla zajmującego się malowaniem sprzętów... http://www.oldskullpaints.com Stronka jeszcze w przygotowaniu, ale lada dzien bedzie hulała. Dla kolegów jakieś rabaty na pewno sie znajda!!!!!!!!!!! Bliższe namiary na priv.
dzieki za spotkanko i do nastepnego....
Jak obiecałem podaję adres kumpla zajmującego się malowaniem sprzętów... http://www.oldskullpaints.com Stronka jeszcze w przygotowaniu, ale lada dzien bedzie hulała. Dla kolegów jakieś rabaty na pewno sie znajda!!!!!!!!!!! Bliższe namiary na priv.