Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
tak sobie czasem mysłałem, że może powrócić do "starego" systemu spotkań czyli cotygodniowe - albo może w innym systemie? --wypowiedzcie sie w ankiecie czy macie ochotę...
jeśli częściej odbywały by się spotkania - to może jakiś rabacik na żarełko bym wynegocjował...:
Ja byłbym także za piątkiem. Nie mieszkam poza granicami wawy - ale w tygodniu obowiązki mnie wykluczają ze spotkan i wiem że kilka innych osob z bs ma podobny problem...
Z piatkami jest taki klopot, ze jak tylko robi sie nieco cieplej sporo ludzi smiga za miasto zlapac nieco swiezego powietrza.
Takze jesli piatek, to od razu z jakas wycieczka weekendowa
IMHO sroda jest ok.
P.S. ta ankieta dotyczy "czestotliwosci"
a do tego w piątki jest strasznie tłoczno na mieście i w knajpach , nie przypadkowo jest przecie środa...ktoś już nad tym sie zastanawiał i oceniono, że środa jest optymalna...
moim zdaniem piątek by był dobry, pod warunkiem że był by od razu nocleg tj. do niedzieli , bo wątpię że się gdy się w sobotę obudzimy to nie będzie klina zamiast jazdy
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
po to mamy tu dyktaturę ............. aby się do niej dopasować ...........
a nieoficjalnie ........... możemy spotykać się i w inne dni (ale to na priw)
ten temat dotyczy "czestotliwości" .......
pozdr
Gwizdek
ps. jak tak sobie czytam, że jeden by chciał tu a inny by chciał tam ..... 340 osób i 341 propozycji ........ to mi się słabo robi
mam dziś chyba zły humorek ......... i stąd ten pościk