witam
zakładam nowy -jak dla mnie temat
wymiana kolana w tłumiki-chyba dobrze napisałem jak by co mówcie (a tak pozatym czy musze pisac wszystkie Ó Ł Ę bo tego nie lubie ale jezeli trzeba to bębę)
kupiłem swojego marauderka do roboty bo kasy nie było na tyle aby kupić super stan i teraz czeka mnie wykiana tłumika choc jest dobry ( ładnie mruczy) ale kolano jest w 3 miejscach przepalone i co ----poradzcie coś a pozatym bede potrzebował dobrego taniego lakiernika bo maszyna poobijana jaet i nowe wdzianko by się JEJ przydało
czekam na wiadomości
pozdro ALL BRACI I SIOSTRY
kolano czy jak to sie zowie
Moderator: Pushkin
-
- The Real One
- Województwo: dolnośląskie
Witam, ja niestety mogę zaproponować tylko tyle, żebyś zapodał ten temat na forum ogólnym w dziale Ogólniak albo Chopper Cruiser, tam zapewne zagląda więcej osób a w tym ostatnim dziale to już napewno ludzie którzy mają coś na ten temat do powiedzenia bo są użytkownikami tego typu maszyn, ja akurat preferuje plastik i nie doradzę Ci nic kąkretnego, ale zapytaj tam.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
tel. 601 141 765
Suzuki GSXF 600
Suzuki GSXR 750 SRAD
Suzuki GSXR 1000 K1
Suzuki GSXR 1000K6
Na chwilę obecną K... jednoślad Ninja 250R
Suzuki GSXF 600
Suzuki GSXR 750 SRAD
Suzuki GSXR 1000 K1
Suzuki GSXR 1000K6
Na chwilę obecną K... jednoślad Ninja 250R
jesli ma ladnie moto wygladac to wymien na nowe
jesli na wygladzie ci nie zalezy to dziurki zanituj i po krzyku [moto ma latac ,a nie wygladac :twisted: ] mozna tez sprobowac dlikatnie zaspawac i moze oszlifowac ale nie wiem czy ta opcja cos da .popytaj jak doradza ci marys.
dorobienie takiego kolanka to chyba najdrozsza opcja :roll:
jesli na wygladzie ci nie zalezy to dziurki zanituj i po krzyku [moto ma latac ,a nie wygladac :twisted: ] mozna tez sprobowac dlikatnie zaspawac i moze oszlifowac ale nie wiem czy ta opcja cos da .popytaj jak doradza ci marys.
dorobienie takiego kolanka to chyba najdrozsza opcja :roll: