Lutowe spotkanko nowy termin !!
Moderator: KROPEK
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Lutowe spotkanko nowy termin !!
Witam
Bidziu jak widzę, to mieszasz jak by już marzec był :twisted: Tylko spokój nas może uratować :twisted: Widzę, że niestety nie pasuje wam w tym terminie to przełóżmy na czas, kiedy większość da radę się spotkać jakby to spiąć z Targami też by było miło. W takim razie nie 10-ego lecz 17-ego przyjdzie nam się spotkać Czy jakieś inne pomysły??
Pozdro
Bidziu jak widzę, to mieszasz jak by już marzec był :twisted: Tylko spokój nas może uratować :twisted: Widzę, że niestety nie pasuje wam w tym terminie to przełóżmy na czas, kiedy większość da radę się spotkać jakby to spiąć z Targami też by było miło. W takim razie nie 10-ego lecz 17-ego przyjdzie nam się spotkać Czy jakieś inne pomysły??
Pozdro
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
512 272 500
-
- Śmigający po niebiańskich trasach
- Województwo: -
- Kontakt:
Re: Lutowe spotkanko nowy termin !!
ŚwietnieKROPEK pisze:W takim razie nie 10-ego lecz 17-ego przyjdzie nam się spotkać
Idealny termin .... Grass ma urodziny tego dnia więc ..... stawia wszystkim :lol:
Nie wypada nie być Nie widzę żadnego lepszego dnia !
Jak to ktoś kiedyś mi powiedział ... "dziwkowaty" Bandit 600N
-
- BS Brother
- Województwo: pomorskie
Śmigający inaczej
Ja się tam nie wtrącam ale jak to jest że śmigający inaczej wyznacza terminy spotkań :shock: . Jeżeli ma inny motocykl to chyba się pownien dostosować, chyba że zaprasza
Na początku VZ 800 - 96
Później DL 650 - 04
Póżniej GSX 1300 R -
Obecnie też na S..... i z Japonii
Później DL 650 - 04
Póżniej GSX 1300 R -
Obecnie też na S..... i z Japonii
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Kontakt:
Re: Śmigający inaczej
DAAB - śmigający inaczej od niedawna i z chwili słabości, a co do terminu to właśnie został wyznaczony w załobie związanej z tym, że zmieniłem chwilowo status użytkownika. Bratem się czuje i czuł będę. A że Kropek mnie źle zrozumiał w ostatnim moim poście poprzedniego tematu i reszcie BS inaczej nie pasuje więc pozostajemy przy waszym terminie. Ja się postaram coś wykombinować choć nie wiem czy coś z tego wyjdzie, a na pewno razem spotkamy się w wawce na targach (24-25 o ile dobrze pamiętam).daab pisze:Ja się tam nie wtrącam ale jak to jest że śmigający inaczej wyznacza terminy spotkań :shock: . Jeżeli ma inny motocykl to chyba się pownien dostosować, chyba że zaprasza
Pozdrawiam i wyłączam się z tematu,
Bidziu!
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA
-
- Moderator
Tak, właśnie tak miało być, Bidziu miał zapraszać. Jednak większości nie pasowało i mu się upiekło. Natomiast jemu się tylko tak wydaje :twisted: !! No a przy okazji zaliczymy pierwsze 18 urodziny naszej siostry Grass :twisted: !! Będzie się działo.
Pozdro
Pozdro
512 272 500
512 272 500
Ello!
Wlasnie bylismy z Kropem w w/w knajpie i niestety 17 jest na weselicho zarezerwowana
Ewentualnie 16 w pt mozna by sie spotkac ale pytanie czy osobom dojezdzajacym z toronto i wlocka ten dzien by pasowal?
Jesli nie to mamy jeszcze inne opcje - co prawda fajne miejsca sa na obrzezach bydzi ale postaramy sie zeby to jednak bylo centrum.
pzdr
prymek
Wlasnie bylismy z Kropem w w/w knajpie i niestety 17 jest na weselicho zarezerwowana
Ewentualnie 16 w pt mozna by sie spotkac ale pytanie czy osobom dojezdzajacym z toronto i wlocka ten dzien by pasowal?
Jesli nie to mamy jeszcze inne opcje - co prawda fajne miejsca sa na obrzezach bydzi ale postaramy sie zeby to jednak bylo centrum.
pzdr
prymek
-
- Moderator
Tak, wielka lipa z tego miejsca wyszła :evil: , jednak to chyba nie problem, proponuję zebrać się na starym rynku koło pomnika a następnie gdzieś się ulokujemy wygodnie. W pobliżu jest parę knajpek i zaplecze gastronomiczne typu Balbeck i takie tam. Pozostaje też sprawa godzinki jak będzie pasowało dojeżdżającym gdyż mrozy idą i na zewnątrz za długo nie można oczekiwać na całość aż się zbierze.
Pozdrawiam
PS
Licytować godzinkę !!
Pozdrawiam
PS
Licytować godzinkę !!
512 272 500
512 272 500
-
- BS Brother
- Kontakt:
Jeżeli nie będzie możliwości żeby zabrać się z Torunia z kimś pojazdem, to ja pojadę pociągiem i wtedy postaram się skontaktować żeby podyskutować w pociągu trochę. A właśnie jedzie ktoś z Torunia pojazdem? i czy ewetualnie miejsce jakieś się znajdzie żeby się podczepić?
GS 500F-->"przerobiony"-->GS 500E--->GSF650SA Bandit
tel.607274842
http://www.adwokat-pikulik.pl - porady prawne, sporządzanie pism, odszkodowania, reprezentacja przed sądami.
tel.607274842
http://www.adwokat-pikulik.pl - porady prawne, sporządzanie pism, odszkodowania, reprezentacja przed sądami.