Serwisy w Opolu.
Moderator: SEBIKS
-
Ghostraider
Serwisy w Opolu.
Witam
Musze oddać moją Suzi na regulacje i wymianę łańcuszka rozrządu i chciałbym się dowiedzieć, który serwis byłby najlepszy. W Opolu znam 3, Suzuki, Y... jednoślad i H... jednoślad. Który z nich jest najlepszy ?
Musze oddać moją Suzi na regulacje i wymianę łańcuszka rozrządu i chciałbym się dowiedzieć, który serwis byłby najlepszy. W Opolu znam 3, Suzuki, Y... jednoślad i H... jednoślad. Który z nich jest najlepszy ?
-
Bolo
- BS Brother

- Województwo: opolskie
serwis h jednoślad wybij sobie z głowy tam to komarka bym nie dał, y jednoślad nie mam pojęcia natomias o motomaxie słyszałem dobre opinie (wkońcu to dealer suzuki), wiecz ja ci radze do suzuki .
gg 2883934
Bandit 650s+Leo Vince SBK Evolution II sprzedany, CZARNA PADLINA
sprzedana ciekawe co teraz ...
BMX, Over the Top, Merida Crossway 100 D...
Pozdrawiam
Bandit 650s+Leo Vince SBK Evolution II sprzedany, CZARNA PADLINA
BMX, Over the Top, Merida Crossway 100 D...
-
kulawy
-
Ghostraider
-
kulawy
Do hondy? Aż się wystraszyłem. Tam nigdy niczego bym nie oddał, tak jak pisze mabolo. Byłem tam z ciekawości pytać o serwis. Powiedzieli, że za trzy dni mam przywieźć GS'a i w ciągu kilku dni go zrobią. Cena za usługę oczywiście tańsza niż u konkurencji. Słyszałem, że taniej ale za to masz używki w silniku... A poza tym zazwyczaj gdzie jest mało klientów i niema kolejek to coś jest nie tak.
-
Ghostraider
Byłem wczoraj w Opolu się popytać troche ;] W Suzuki wolny termin mają za około 3 tygodnie dopiero. W Yamasze narazie nie przyjmują motocykli, ponieważ mechanik otwiera swój warsztat i mam zadzwonić do niego pod koniec lutego. W H... jednoślad nie byłem
Chyba oddam do Y... jednoślad, ponieważ gadał on bardziej konkretniej niż Ci w Suzuki 
-
bohas
- Moderator

- Województwo: opolskie
Hej, mogę Ci polecić kumpla który zajmuję się motocyklami i robi wszystko co trzeba. Nie ma problemu z terminami. Sam u niego często sięgam po radę i wrazie braku odpowiednich narzedzi, których nie mam, to walę do niego. Jak cos to napisz na priva dam Ci jego namiary.
email: bohas@interia.pl
-
Ghostraider
-
kulawy