To tyle moich spostrzeżeń i propozycji !!
Co się dzieje??Czy już wszyscy emigrowali??
Co się dzieje??Czy już wszyscy emigrowali??
Witam Braci z Pyrlandii i odrazu pytam , czy mieszkam na pustyni, ostatnio śnieżnej
?? Uczestnicze w forum BS wirtualnie, a chciałbym również w realu...Obserwuje Braci z Dolnośląskiego i aż im zazdroszcze tych spotkań, jestem nawet skłonny do zdrady regionalnej - jako że do Wrocławia mam tylko 70km!! Może da coś ta odezwa ?? Przejrzałem stare posty i ostatnie spotkanie miało miejsce w Poznaniu w październiku, a co z południową WLKP?? Do Kalisza i Ostrowa "rzut beretem" , fajnie byłoby się spotkać w perspektywie nadchodzącej wiosny i rozpoczęcia sezonu BS. Można by omówić wspólny wyjazd na tę Imprezę i jakieś inne ciekawe kwestie, można również dokonać porównania walorów smakowych polskich browarów, czy też innych elixirów... :twisted:
-
- Śmigający inaczej...
- Województwo: wielkopolskie
- Kontakt:
No nareszcie WLKP "zaświeciła się na czerwono" Z racji że jestem nowy i dodatkowo z b/małym doświadczeniem (mój pierwszy sezon na poważnym moto) proponuję np. spotkanie 3/4 maja na Grandysie w Poznaniu na torze. Choć mam nadzieje że spotkamy sie wcześniej na otwarciu sezonu pod stadionem Kolejorza w marcu
Pzdr Piotr
Pzdr Piotr
-
- The Real One
- Województwo: dolnośląskie
Witam, zapraszamy do nas, najbliższe spotkanie 10.02.07 więcej info w dziale dolnosląskim. (Ja też mam do Wrocka 70km :lol: ) Im więcej tym przyjemniej podobno
.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
tel. 601 141 765
Suzuki GSXF 600
Suzuki GSXR 750 SRAD
Suzuki GSXR 1000 K1
Suzuki GSXR 1000K6
Na chwilę obecną K... jednoślad Ninja 250R
Suzuki GSXF 600
Suzuki GSXR 750 SRAD
Suzuki GSXR 1000 K1