Opony do Marudera?
Opony do Marudera?
Czołem Panowie
Mam prośbę o radę - muszę zmienić opony i zastanawiam się jakie kupić. Jeśli ktoś zna miejsce gdzie można kupić opony za "dobre" pieniądze to byłbym wdzięczny za cynk. Jeszcze jedno - jaką najszerszą gumę można zapakować na tył Marudy...? Z góry dzięki. Pozdrówka Grzechu
Mam prośbę o radę - muszę zmienić opony i zastanawiam się jakie kupić. Jeśli ktoś zna miejsce gdzie można kupić opony za "dobre" pieniądze to byłbym wdzięczny za cynk. Jeszcze jedno - jaką najszerszą gumę można zapakować na tył Marudy...? Z góry dzięki. Pozdrówka Grzechu
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Otrzymane Polubienia: 1
Tez wymieniam na ten sezon. Masz 2 opcje. Tansza i drozsza.
1. tansza: ---http://motorad.pl/szosowe.html---- nazwa k65, firmy HEIDENAU na tyl i przod w cenie ok. 630+wysylka 25 za komplet--zatwierdzone przez Diktatore
2. drozsza:---wszystkie inne--- cena ok 1300 za komplet
Wybor nalezy do Ciebie.
1. tansza: ---http://motorad.pl/szosowe.html---- nazwa k65, firmy HEIDENAU na tyl i przod w cenie ok. 630+wysylka 25 za komplet--zatwierdzone przez Diktatore
2. drozsza:---wszystkie inne--- cena ok 1300 za komplet
Wybor nalezy do Ciebie.
BaroX Marauder VX800 1997 Hayabusa 2010 I styka (501 5888 09)
nie rozumiem czy pytasz dokladne o ceny czy tez o opinie,
przez 3 sezony jezdzilem na tylnem Michelin Tour 79 czy jakos tak...teraz mam Brodgestona, stanowczo lepiej wypada ten drugi, szczegolnie na mokrym, gdzie na Michelinie mialem kilka niebezpiecznych uslizgow a teraz spokoj,
niestety Bridgestone na tyl to wydatek okolo 700pln...
przez 3 sezony jezdzilem na tylnem Michelin Tour 79 czy jakos tak...teraz mam Brodgestona, stanowczo lepiej wypada ten drugi, szczegolnie na mokrym, gdzie na Michelinie mialem kilka niebezpiecznych uslizgow a teraz spokoj,
niestety Bridgestone na tyl to wydatek okolo 700pln...
Oponki? Ja kupuje Metzelera w trade-stomil (nie podaje linka bo mnie znowu wykasuja) ale znajdziesz sobie przez google. F-ma miesci sie w Lodzi. Kupilem nowki na gwarancji za pol ceny bo rok prod. z 2 lata do tylu ale ok. Na stronce metzeler.de dobierzesz sobie odp dla swojej dzidy. Drugi sklep intermetowy to conti-bike.pl oponki continental! Pozdro
jak kiedyś miałem LS650 to podjechał do mnie jeden koleś, też na sawaszce i wiadomo - porównanie
pogadaliśmy sobie troszkę, między innymi na temat opony. pytał czy u mnie też coś charata jak jade po dziurach. bo u niego "lekko charata bo ma troszeczke szerszą oponę"
jak usłyszałem te "lekkie charatanie" to wiem, że nigdy nie założę sobie szerszej opony. koleś serio mógł tego nie słyszeć bo jechał w kasku i miał pusty wydech.
brak słów :shock:
pogadaliśmy sobie troszkę, między innymi na temat opony. pytał czy u mnie też coś charata jak jade po dziurach. bo u niego "lekko charata bo ma troszeczke szerszą oponę"
jak usłyszałem te "lekkie charatanie" to wiem, że nigdy nie założę sobie szerszej opony. koleś serio mógł tego nie słyszeć bo jechał w kasku i miał pusty wydech.
brak słów :shock: