Dział dla Braci z województwa zachodnio-pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
wczoraj wyciagnelem sprzet i go odpalilem , i wiecie co..? odpalila za piertwszym razem oczywiscie nie omieszkalem pokatac chcwilke ( co skonczylo sie dzisiejszym przeziebiebien - i nie mowie o jakims katarku )ale juz niedlugo proponuje sie spotkac i pojezdzic z godzinke co myslicie o 7 marca kolo 16. pisze sie ktos ??
taaa i jeszcze bez kasku , w deszczu i w kombinezonie roboczym to tak sie konczy tylko pragne nadmienic ze juz mialem goraczke mala w srode a czwartkowa przejazdzka to tak zwany gwozdz do trumny :twisted: ale coz tam - raz sie zyje i niech bogowie maja nas w opiece !!
Ja dzisiaj pośmigałem, też bez problemów, 7go temp. podobno fajna będzie ale ciągle przelotne opady zapowiadają... Ale godzinkę zawsze się znajdzie na polatanie termin pasuje, jak będziesz dalej chętny to daj znać
marzec to jeszcze za wczesnie. zbyt szybko zmiania się pogoda itd... mam tylko nadzieje ze w kwietniu bedzie juz super fajnie bo musze sprzeta sprowadzić....
A ja wczoraj, mimo że wciąż przeziębiony, swoją Niunię odpaliłem i pośmigałem tak ze dwie godzinki. Odwiedziłem kilku znajomych, rozgrzałem silniczek i ... ten tydzień jeszcze się przypatruję pogodzie. Jak będzie ok, to od przyszłego już śmigam sprzętem do roboty.
pozdrav
podziekowac braciom za mila jazde ( szkoda ze tak krotka ) , podziekowac !
P.s. dzis tylko 6 maszyn ale i tak ladny widok - jeszcze koszulki bractwa i bedzie nas bardzo widac w miescie
Ostatnio zmieniony śr, 7 mar 2007, 22:07 przez legion, łącznie zmieniany 1 raz.
Jezu....czytam i "gul" mi skacze przeokrutnie!!!! Pozdrawiam i mam nadzieje ze szybko powrócę "na szlaki". Jak narazie...człowiek bez moto....:cry3: :help: :furia: :cry2:
Pozdrawiam i zycze milego śmigania!!!
swędzi, swędzi ......... ale i czas do pracy się zbliża, tak wiec wytrzymam jeszcze troche bez moto....w połowie wakacji sfrunę do kraju i wtedy zaszaleje!!!!! I hope , so! Dajcie znac kiedy śmigacie to przykaturlam sie katamaranem zobaczyc sie z wami. :auto: