I to mi się podoba
Termin i miejsce pasuje. A co do godziny, to może godzinkę wcześniej? Ale jeśli większości odpowiada 15.30 to i Ja stawię się o tej godz.
Oby moto było do soboty gotowe:)
Podaje moje gg, tak na przyszłość: 3614073
Pozdrawiam!
Heyka ! Po krótkiej :roll: nieobecności na forum widzę ,że wreszcie coś zaczyna się dziać. Ja mam bardzo napięty terminarz w dwie najbliższe soboty :babe: ,ale postaram się podjechać choćby na chwilkę.A więc do zobaczycha w sobotę .
Historia choroby : GS500,,GSX600F,chwila zbłądzenia Y...a Fazer600S,2x GSXF 750,DL1000,SV1000S,el negros Banditos Lechulos,Y.... YZF 1000 R, Jajo 750, kolejne jajo 750
Co do spotkania, to mam sobotę trochu zajętą ale powinienem być (jak zdążę wrócić z egzaminów) Mam nadziję że pogoda pozwoli na przyjechanie motorkiem.
A co do lotniska- nie chodzi mi wcale o to zebym Ja jeździł wkoło komina tylko oto że jest to wolne miejsce, Jest sporo tego placu zdala od niepotrzebnych gapiów w razie gdyby komuś się zachciało poszaleć. Pozatym co sobote(jeśli się nie mylę) spotyka się na lotnisku ekipa z Oławy i jak się troszke zintegrujemy to można razem szolic swe umiejętności i pasje
Pozdrawiam i ... do soboty -miejmy nadzieje
No pewnie fajnie by było zintegrować i pośmigać z jak największym gronem motocyklistów. A co do jazdy na terenie lotniska? Dłuuuugie proste hmmm :? - zdecydowanie wolę winkle, a poza tym Ja i mój GS nie przepadamy za stuntem
Więc do soboty, oby pogoda dopisała i każdemu pora odpowiadała.
INTERCEPTOR - Celem spotkania jest jak zarazie zapoznanie się a nie pokazywanie kto co potrafi na moto. Jeśli chłopaki z Oławy spotykają sie na lotnisku co sobote, to masz jeszcze do dyzpozycji 3 następne oprócz 10.03. Myslę że mozna na spotkaniu o tym pogadać i kiedyś się tam wspólnie wybrać. :moto:
przypominam wszystkim ze juto sie spotykamy , co prawda nie wiadomo jak z tą pogodą będzie, ale jak będzie sucho to ja przegonie bandziora :) pozdrawiam.
gg 2883934
Bandit 650s+Leo Vince SBK Evolution II sprzedany, CZARNA PADLINA sprzedana ciekawe co teraz ...
BMX, Over the Top, Merida Crossway 100 D... Pozdrawiam
NO pogadali, popili herbatki, i rozjechali sie do domów dzięki wszystkim którzy sie pojawili. Do następnego pozdrawiam
gg 2883934
Bandit 650s+Leo Vince SBK Evolution II sprzedany, CZARNA PADLINA sprzedana ciekawe co teraz ...
BMX, Over the Top, Merida Crossway 100 D... Pozdrawiam