Dzieci

Dział dla Braci z województwa dolnośląskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: Pushkin

ODPOWIEDZ
Pushkin
Moderator
Moderator
Województwo: dolnośląskie
Otrzymane Polubienia: 10

Dzieci

Post autor: Pushkin »

Wczoraj, 16.01. zdarzyło mi się być na oddziale pediatrycznym w moim mieście. Będąc z przyjaciółmi i moją chrześnicą, przez oszkloną ścianę przez 1,5 godziny patrzyłem na chłopczyka z domu dziecka. Ślicznego 1,5 - 2 letniaka, o żywych oczach, zajmującego się samym sobą z braku innej możliwości. To tylko dopełniło czary goryczy. Drodzy Dolnoślazacy, w mojej, a także i Waszej okolicy, jak już wspominałem wcześniej, wiem o 3 domach dziecka: w Obornikach Śląskich, Krzydlinie oraz Godzięcinie. Jestem otwarty na wszelakie propozycje odnośnie pomocy w organizacji, sponsoringu oraz przyniesienia radochy dzieciakom. Sam ze swojej strony trakże mogę obiecać pewne środki finansowe.

Nikt nie zrozumie, dopóki nie spojrzy w oczy samotnego dziecka, które zachłannie patrzy na stojącą obok, tulącą własne maleństwo, matkę.
Dzieci nie powinny chorować i być opuszczane przez rodziców - nie powinny cierpieć.

Pozdr.
Pushkin

P.S. W miarę możliwości postaram się pozbierać info na temat ośrodków. Dam znać.
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
FUTEK
Moderator
Moderator
Województwo: zachodniopomorskie

Post autor: FUTEK »

Dzieci to jest bardzo ciężki temat, jak patrze na swoją coreczkę to nie wyobrażam sobie jak takiego skarba można by było zostawic. TO JEST POPROSTU NIE DO POMYŚLENIA.

w stargardzie tez sa dwa domy dziecka i myśle ze latem bedzie trzeba tym dzieciakom cos zorganizowac. ale jeszcze nie wiem co.

pozdro
Pozdrawiam Radek
H-CB1 ->SV 650sK3->GSR750 L01+Tytan Akrapek->GSR1200+Tytan Akrapek
601 795 498
BS - radoslaw.fut@futex.pl
B RH+
Maryś
The Real One
The Real One

Post autor: Maryś »

Witam, Dawid ja jestem za, zresztą wiesz pomyślimy, żeby zorganizować coś na dzień dizecka np. jakieś ognisko lub coś innego zobaczymy jeszcze się temat dogada w sielskiej, bo wtedy jest szansa, że będzie nas więcej.

Pozdrawiam :peace:
tel. 601 141 765
Suzuki GSXF 600
Suzuki GSXR 750 SRAD
Suzuki GSXR 1000 K1
Suzuki GSXR 1000K6
Na chwilę obecną K... jednoślad Ninja 250R
Nikoś
BS Brother
BS Brother

Post autor: Nikoś »

Jak coś to piszę się na pomoc dzieciakom. Tylko dajcie znac co i jak.
www.instagram.com/motoworldadv/
Ambasador marki Spidi :upside_down_face:
ODPOWIEDZ