Dział dla Braci z województwa pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Yaro u mnie sobota odpada , tylko wchodzi w gre niedziela wczesnym rankiem .
AdamOSA
Simson SR2,WSK,JUNAK,XS400(jeszcze nie wiedziałem że SUZI jest najlepsze),GSXR400 - wynalazek , małżeństwo , chwila nieuwagi żony - GSX1300R
No i jest wymarzony pierdopęd na tor !! ( w 2012 niestety zdrada )
A do wiosny na DR-Z 400SM lub E
Osa, znam Twoje wczesne rano :lol: , znaczy sie jakby co startujemy o 4 rano , ale jak mus to mus. Moze tak byc ze bede Cie oczekiwał na rogatkach Czestochowy albo smigał za Tobą . Bedzie czas zeby jeszcze uzgodnic szczegóły. Yaro
Kuuuuurcz mam chce smignąc w sobote, moze sie jednak ktos da namówic, Sobota rano ( piątek po południu tez obleci ) nocleg w okolicach , w sobote smignąć po Jurze i na noc wrócic, i w niedziele msza i powrót ze wszystkimi, echhhh takie tam moje małe marzenia :lol: , pozdro Yaro
No i do jakich wniosków w końcu doszliscie, kiedy wyjeżdzacie?
Ja się wybieram w sobote rano na Warszawe a pózniej się zobaczy co dalej :roll:
Wpadajcie dzisiaj na sume na Zaspe to się dogadamy wstepnie godz 18:00
Pozdrawiam
VZ 800 i VZR sprzedany, teraz R1200GS
tel. 605-543-829
Ja niestety mam tylko niedziele do dyspozycji .
3.00 - powstań
4.00 - wypad
po drodze dwa przystanki + tankowania
Licze że zrobię średnią 100km/h
Okolice 9.00 Częstochowa
AdamOSA
Simson SR2,WSK,JUNAK,XS400(jeszcze nie wiedziałem że SUZI jest najlepsze),GSXR400 - wynalazek , małżeństwo , chwila nieuwagi żony - GSX1300R
No i jest wymarzony pierdopęd na tor !! ( w 2012 niestety zdrada )
A do wiosny na DR-Z 400SM lub E
Witam
jesli będziecie lecieć w niedzielę rano przez Wawkę to może połączycie swe siły z mazowiecką ekipą ..........
my będziemy ruszać ok. 7 -7.30 ......... na Częstochowę