Już było na forum o banku w Warszawie: http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... light=bank
Teraz akcja rusza i na Śląsku, 21 kwietnia okoliczni motocykliści najeżdżają na stacje krwiodawstwa na Raciborskiej albo na podstawiony autokar, to się jeszcze ustali.
My w tym samym dniu jedziemy do Domu Dziecka w Orzeszu, z paroma osobami już myślałam nad połączeniem tych dwóch akcji, co wy na to? Są jacyś chętni? Trzeba by z grubsza ustalić ilość osób żeby igieł dla wszystkich wystarczyło
Ostatnio zmieniony ndz, 15 kwie 2007, 16:50 przez Monique, łącznie zmieniany 2 razy.
Możemy potem zebrać te czekolady które dostaniemy, i zawieźć do Orzesza dla dzieci.
Na tydzień przed akcją ilość chętnych do oddania krwi musi być znana, żeby ustalić miejsce (Raciborska czy rynek) więc wpisujcie się, a ja potem hurtowo przekaże te dane organizatorowi.
Witam
Podobno władze sejmiku śląskiego(PO) ,stolicę Górnego Śąska chcą przenieść do Gliwic ,także Monika nie dziw się ,że Leszek nie wie gdzie jest Raciborska .On po prostu nigdy nie był poza swoim miastem.
Intruder M 1800 R
"Victory belongs to the most tenacious."
Proszę mi się tu nie "nasrywać" z Gliwic. Fajne miasto. Moje pytanie wynikało z tego, że właśnie w Gliwicach ul. Raciborska jest jedną z dochodzących do Rynku więc pasowało mi to dla obu lokalizacji podanych przez Monikę. Takie krótkie skojarzenie.
P.S. Także Monika nie dziw się Markowi . Żeby zobaczyć jakiś Rynek musi wyjechać poza swoje miasto :twisted: :twisted: :twisted:
PLATOSVIOLETEROSCLASIKOS CLASIKEROS RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !! 私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254