Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Jak wiadomo czesc wawki smiga do Konina w piatek a czesc w sobote. Sam mialem smignac w piatek wieczorem ale nie dam rady czasowo dlatego startuje w sobote z samego rana. Czesciowo sobotnia ekipa jest ustalona, ale tylko czesciowo - te osoby ktore byly w 2koolach. Reszta osob mam nadzieje ze wypowie sie na forum, dopisze sie i ustalimy konkretna godzine i miejsce z ktorego wystartujemy.
Mała prosba - niech dopisza sie tylko osoby ktore leca w sobote !!!!!!!
Ja w sobotę pracuje do 15:( Ale zaraz po pracy śmigam za wami. Mam teraz taki motor, że was na luzie dogonie
A jakby ktoś mógł tez jechać popłudniu w sobotę, to proszę o wiadomość, chętnie się połącze.
Jeszcze 2 sprawy. Obcy nie chce jechać. MOże pomożecie mi go przekonać?? madmax997@wp.pl
I mam jedną dziewczynę chętną, może ktoś miałby wolne siodło z tyłu?? Ja 2 nie zabiorę
Marecki, musisz sie chyba zastanowic nad zmiana sprzeta .... taki z koszem bylby bardziej na miejscu albo dojerzdzaj jakims busem na spotkania A tak wracajac do tematu godzina 8:30 bedzie na miejscu z oczekiwaniem do za piec 9, tak zeby o tej 9 juz wyruszyc :moto: