Dział dla Braci z województwa zachodnio-pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Ja z Agą też na pewno. Tylko jeszcze nie wiemy, co z dzieciakami W razie jak by co weźmiemy im wedki, posadzimy na pomoście i każemy łapać dla nas zakąskę
Ale na razie 2 miejsca.
pozdrav
ja i aga poza tym hikor ktory nie ma kompa na razie wiec ja za niego jak na razie 8 osob . lista zamknieta bedzie jutro wieczorem .we wtorek dopinam osrodek
ehhh niestety lipa!!!! Dostałem taką odpowiedż od kierownika " albo zlot,albo zjazd z kontraktu,wybieraj!!!" nie miałem wyjścia,kasa potrzebna. Zycze udanej zabawy,wypijcie kolejeczke za mnie ja pewnie bede w sobote i w niedziele pracowal po 10 godzinek:-( Ale Wam zazdroszcze, a liczylem na to ze wkoncu Was poznam. Dobrze chociaz ze na świeta jestem w domciu,jutro odbieram Suzi od Tułeckiego po przeglądzie na 6tysiączków.Może ktoś chętny jutro lub w sobote polatać?
czesc chłopaki ja jeszcze nie wiem co i jak ale myślę ze na polatanie z w ami w sobotę znajde chwilke ale na noc napewno nie dam rady. Pozdro panowie BRATY
Legion mam nadzieje że to nie na mnie krzyczysz Obecnie zbieram kasę ale będę na bank. Niektórzy naprawdę nie mogą, zdarzają się np egzaminy na uczelce, ale zdarzają się tacy, którzy mają argumentację w stylu "mojej dziewczynie termin nie pasuje" :shock: mojej też nie pasuje, dlatego właśnie jadę sam! Przykro widzieć że jak zwykle w skali kraju, nasz szczecińsko-zachodniopomorski region za przeproszeniem "daje dupy"
Niestety z bliżej nie znanych mi okoliczności jak na razie mój udział w rozpoczęciu stoi pod znakiem zapytania.
Kasy jednak nie wycofuje bo mam nadzieje ze się pojawię, ale sam :evil:
legion we wtorek dam znać czy wybieramy się na zakupy w środe...