Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy On Road, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...
Witam i się chwale. Jak w temacie, skończyłem remont mojej Suzi i od paru dni latam i ciesze się z każdego nawiniętego kilometra na mojej starej lecz odnowionej maszynce. :jumpie: Teraz jest ona dla mnie bezcenna.
Ogromny szacunek Bohas!
Koniecznie wrzuc ten opis i zdjecia na strone glowna Bractwa do Maszyny:Zrob to sam jestem pewien ze wiele osob z tego skorzysta!
Ja również przyłączam sie do gratulacji. Kawał dobrej roboty a dobrze wie co to znaczy ponieważ kolego 3mark3 zrobił to samo tylko z 750 w tą zimę. A ja kiedyś za wspaniałych młodych lat odrestaurowałem co nieco i wie ile to kosztuje pracy.
Jeszcze raz gratuluję z powodu udanej reanimacji.
Remi pisze: Powiedz mi jeszcze jakie miałeś koszty związane z całą renowacją?
Koszty nie przekroczyły 2000 zł połowa z tego to za lakierowanie, druga połowa to części (klocki, uczelki, uszczelniacze, olej, płyn ham. itp.) Koszt pracy jest nie do wycenienia. :paker: :lol:
dopiero teraz będziesz miał prawdziwą przyjemność z jazdy, kiedy będziesz miał świadomość, że sam wszystko zrobiłeś i doprowadziłeś ją do takiego stanu :moto: tylko pozazdrościć