VZ 800 - średnica gwintu lusterek do - M8 czy M10?

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy Chopper i Cruiser, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...
ODPOWIEDZ
Grzechu

VZ 800 - średnica gwintu lusterek do - M8 czy M10?

Post autor: Grzechu »

Czy ktoś z szanownych Braci podpowie mi jaka jest średnica gwintu lusterek do VZ 800 - M8 czy M10? Jestem poza domem i nie mogę sam sprawdzić :D Pozdrawiam. Grzechu
alex

Re: VZ 800 - średnica gwintu lusterek do - M8 czy M10?

Post autor: alex »

Grzechu pisze:Czy ktoś z szanownych Braci podpowie mi jaka jest średnica gwintu lusterek do VZ 800 - M8 czy M10? Jestem poza domem i nie mogę sam sprawdzić :D Pozdrawiam. Grzechu
właśnie wczoraj odkręcałem.
tak z pamięci, to wydaję m się że M10, ale jeśli do wieczora nikt nie napisze, to sprawdze jeszcze raz.
Grzechu

Póki co nikt nie odpisuje - będę wdzięczny Alex jak sprawdzisz. Z góry dzięki i pozdrawiam. Grzechu
alex

Post autor: alex »

Grzechu pisze:Póki co nikt nie odpisuje - będę wdzięczny Alex jak sprawdzisz. Z góry dzięki i pozdrawiam. Grzechu
gwint M10 (rozmawiamy o gwincie lusterka w miejscu gdzie sie przykreca juz do kierownicy)
Grzechu

Dokładnie o ten gwint mi chodziło. Wielkie dzięki Alex. Z góralskim pozdrowieniem :D !!!!!!
ODPOWIEDZ