Pierwszy raz ...
Moderator: Shenson
Pierwszy raz ...
Hej.
Tak więc w końcu dotarłam na spotkanie Bractwa. Na początku czułam się jak odludek, ale tak naprawdę to potem zupełnie zmieniła się moja pozycja.
Towarzystwo bardzo przyjazdne "NOWYM" co bardzo podnosi na duchu jak sie nie zna nikogo i ma sie tylko jedno wspólnego - motor.
Club także interesujący, w centrum miasta z możliwością zaparkowania...., ale im głośniejsze nasze wypowiedzi tym głośniejsza muza.
Dziś nasunęło się bardzo ważne pytanie: "CZY ANTONI PRZEŻYŁ POWRÓT ?"
Pozdrawiam gorąco.
Tak więc w końcu dotarłam na spotkanie Bractwa. Na początku czułam się jak odludek, ale tak naprawdę to potem zupełnie zmieniła się moja pozycja.
Towarzystwo bardzo przyjazdne "NOWYM" co bardzo podnosi na duchu jak sie nie zna nikogo i ma sie tylko jedno wspólnego - motor.
Club także interesujący, w centrum miasta z możliwością zaparkowania...., ale im głośniejsze nasze wypowiedzi tym głośniejsza muza.
Pozdrawiam gorąco.
-
- BS Brother
- Województwo: -
Re: Pierwszy raz ...
Nati czyżbyś była tak zaaferowana prowadzeniem samochodu, że nie wiesz czy Antoni nie wypadł na którymś z ostro pokonywanych zakrętów ??? :lol:Nati pisze:
Pozdrawiam gorąco.
Jeśli nawet to jak widać rąk nie połamał :lol:
Kiedyś GSX-R600 K6, teraz Duże enduro i szybki turystyk (do sprzedania)
kom. 510-607-647
kom. 510-607-647
-
- BS Brother
- Województwo: -
Parafrazując dowcip o gościu, któremu wszystko kojarzyło się z dupą, pewnie i ja mam jakąś utajoną obsesję na punkcie blondynek, dlatego wszędzie je widzę...kzabor pisze: Darek - gdzie w Ty w Nati avatarze zobaczyłeś blondynkę ?? :lol:
Kiedyś GSX-R600 K6, teraz Duże enduro i szybki turystyk (do sprzedania)
kom. 510-607-647
kom. 510-607-647
-
- BS Brother
- Województwo: łódzkie
Chyba się przefarbuję :twisted:Darek_Gixer pisze: ja mam jakąś utajoną obsesję na punkcie blondynek, dlatego wszędzie je widzę...
Tak BTW - ten tamat powinien być częścią http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... php?t=6362
J... mustangówka 50, XF650 Freewind, K... ER-6F, GSX-R 1000, B... F700GS, GSR600, GSR750, B... R Nine T
No tak - w sprawie tej blondynki - dziś pierwsze co sprawdziłam będąc na forum to czy ja na tym zdjęciu mam blond włosy Jak bym miała jakieś wątpliwości
a z tą POZYCJĄ to tylko kwestia atmosfery. Najpierw 15 min. przysłuchiwania się - ani mru mru - takie uczestniczenie w przedstawieniu - tylko słuchanie. A potem lightowe ale jednak dyskutowanie
a z tą POZYCJĄ to tylko kwestia atmosfery. Najpierw 15 min. przysłuchiwania się - ani mru mru - takie uczestniczenie w przedstawieniu - tylko słuchanie. A potem lightowe ale jednak dyskutowanie
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
No co jest kurdelebele ??
To i przedstawienie jakieś było ??
Niech zgadnę - Qgel "podkładał" się Tygryskowi ??
Wyniki chrzestu zdjęciowego chętnie oblukam.
Chyba, że Nati planujesz fotosesję na Rozpoczęciu Sezonu BS
To i przedstawienie jakieś było ??
Niech zgadnę - Qgel "podkładał" się Tygryskowi ??
Wyniki chrzestu zdjęciowego chętnie oblukam.
Chyba, że Nati planujesz fotosesję na Rozpoczęciu Sezonu BS
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
-
- BS Brother
- Województwo: łódzkie
Qgel to podkładał mi się we wtorek na imprezce u Rostwora :twisted: Rostwór prześlij proszę na mail'a Panu Lechulowi nasze zacne fotki :twisted: :twisted: :twisted:
A Nati, to ma przeca wiele fotek, wystarczy tylko chcieć je zobaczyć (a dokładnie wejdźcie w www u Nati w profilu). Tylko proszę się zbytnio nie ślinić, bo to przeca SIOSTRA
A Nati, to ma przeca wiele fotek, wystarczy tylko chcieć je zobaczyć (a dokładnie wejdźcie w www u Nati w profilu). Tylko proszę się zbytnio nie ślinić, bo to przeca SIOSTRA
J... mustangówka 50, XF650 Freewind, K... ER-6F, GSX-R 1000, B... F700GS, GSR600, GSR750, B... R Nine T