Dział dla Braci z województwa zachodnio-pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Kto się wybiera na testy motocykli?
W Szczecinie będą 17-20.05.2007r.
Ja się zapisuje (w weekend chyba trochę czasu sie znajdzie), tylko jeszcze nie wiem na jaki modelik (może GSR albo V-Strom).
ja pewnie wpadne w czwartek lub moze uda mi sie posmigac poza terminem bo .....20 maja jest rozpoczecie sezonu jakby kto zapomnial ! wiec raczej pomyslcie coby smignac do jury....
Nie no genialnie. Tylko co by tu wykombinować żeby prześmigać się na wszystkich ?
Słyszałem że ten Intruderek 1800 to istna lokomotywa.. rozpędza się i rozpędza . No ale GSX-R.. eh.. albo DR.. nie no nie umiem podjąć decyzji. Którą wybrać??
ta już to widzę, pewnie się nie dopchamy do tego tułeckiego... jak na wymianę oleju się czeka 3 tygodnie to na darmową przejażdżkę gsx-Rem nie ma co liczyć tak dużo suzuki-motórzystów i tylko jeden tułecki...
Mam nadzieje że będe w kraju. Trzeba podjechać do Tomnka i zapytać się jak będzie z tymi jazdami. Mnie najbardziej interesuje V-Stormik bo się do niego przymierzam na nowy sezon. Ale inne też mnie interesują,na Intrudera nie wsiadam bo mam wrażenie że mnie powali!!! Pozdrawiam Braci
No to zapraszam do Bielska-Białej, imprezka odbędzie się w dniach 3-6.05, w dniach 21-22.04 były dni otwarte Suzuki i nie było chętnych do jeżdżenia, maszyny stały do wyboru, nie było tylko M1800, był na testach w Tychach (na zapisy).