GSXR 600 K6 - Czy warto kupić ??

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy Super Sport, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...

Moderator: Emil

ODPOWIEDZ
MarekD

GSXR 600 K6 - Czy warto kupić ??

Post autor: MarekD »

Witam. Zastanawiam sie czy oplaca sie kupic Suzuki gsxr 600 model 2006 - nowa za 31000zl ?
TomRS

Post autor: TomRS »

Rocznik 2007 u prywatnego importera kosztuje ca 35 tys. Pytanie czy warto płacić 4 tys za to tylko, że to młodszy rocznik - modelowo nic się nie zmieniło poza malowaniem. Zależy jak długo chcesz nim jeździć - im dłużej tym bardziej bedzie się wg mnie zacierać różnica cenowa między k6 i k7. I wtedy warto kupić wg mnie k6, a te 4 tys wydać na coś fajnego :)

Pozdrówki
EvilD
Strzelający z Rury
Województwo: -

Post autor: EvilD »

Moim zdaniem warto.... cena uczciwa, tym bardziej ze faktycznie w nowym modelu zmienilo sie jedynie malowanie.
<----. Ból trwa chwile, chwała jest na wieki.
<----|========================
<----'
Darek_Gixer
BS Brother
BS Brother
Województwo: -

Post autor: Darek_Gixer »

Jeśli tylko masz kasę to bierz !! Świetny motocykl, lekki, zwrotny.

Nawet ja go polubiłem (po dzisiejszej Suzuki Moto Szkole :lol: )

Ogólnie polecam jeśli tylko nie masz zbyt wygórowanych ambicji mocowo-momentowo-prędkościowych...
Kiedyś GSX-R600 K6, teraz Duże enduro i szybki turystyk (do sprzedania)
kom. 510-607-647
Zygzak
Śmigający inaczej...
Województwo: mazowieckie

Post autor: Zygzak »

Cześć! Sporo ostatnio myślałem o "zmianie pozycji i cofnięciu nóg zdecydowanie do tyłu" ;). Jeśli pytasz o cenę - myślę, że jest dość atrakcyjna. A jeśli chodzi o sprzęt - ja bym mierzył jednak w 750-kę. Ale to moja subiektywna opinia..............a Suzuki to zawsze kupić warto :)

Pozdrawiam. Zygzak~~
ODPOWIEDZ