uważaj co piszesz Rostwór pomieściłbyś ponad 30 chłopa ?Rostwór pisze:a może oficjalne spotkanko zakończymy nieoficjalnie u mnie?? co Wy na to??:)
Spotkanie środowe 2 maja...
Moderator: Shenson
spotkanie fajne .........
projekcja filmiku ...... fajowa
śmiganie też nie złe ......... tylko sie zgubiłem .......
ps. kto wam kazał tak zapier.... między samochodami zwłaszcza w alejach ....... patrząc na to z tyłu nie ciekawie to wyglądało ... a do tego dołączył się do wyścigu jakiś samochód ale po chwili zrezygnował .....
poza tym gdyby wszyscy wiedzieli gdzie jedziemy to pewnie by dotarli gdzie trzeba ...... a tak .... po wyjściu z tunelu za zachodnim sie pogubiliśmy
więc pojechałem do domu ...... i takie to było zespołowe śmiganie
ps.2 aprpo poniższego posta: łącznie ze mną zgubiły sie 4 osoby ....
mamy iśc do lekarza ! ........ taka jest twoja rada Evild?
pozdr
Gwizdek
projekcja filmiku ...... fajowa
śmiganie też nie złe ......... tylko sie zgubiłem .......
ps. kto wam kazał tak zapier.... między samochodami zwłaszcza w alejach ....... patrząc na to z tyłu nie ciekawie to wyglądało ... a do tego dołączył się do wyścigu jakiś samochód ale po chwili zrezygnował .....
poza tym gdyby wszyscy wiedzieli gdzie jedziemy to pewnie by dotarli gdzie trzeba ...... a tak .... po wyjściu z tunelu za zachodnim sie pogubiliśmy
więc pojechałem do domu ...... i takie to było zespołowe śmiganie
ps.2 aprpo poniższego posta: łącznie ze mną zgubiły sie 4 osoby ....
mamy iśc do lekarza ! ........ taka jest twoja rada Evild?
pozdr
Gwizdek
Ostatnio zmieniony czw, 3 maja 2007, 07:41 przez GWIZDEK, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Strzelający z Rury
- Województwo: -
Dzieki za spotkanko.
Qgel gdybys mnie nie rozproszyl swoim falstartem w wolnej jezdzie to bym z toba wygral :lol:
A Evild twoja Suzi jest sliczna :evil: nie chcesz sie zamienic na mojego K4 ??
Qgel gdybys mnie nie rozproszyl swoim falstartem w wolnej jezdzie to bym z toba wygral :lol:
A Evild twoja Suzi jest sliczna :evil: nie chcesz sie zamienic na mojego K4 ??
Komarek,TransAlp,BANDIT 1200, GSX-R 1000, 1/2 Burgman 400
Albo GSX-R ... albo NIC!!!! <<< chwilowo nie działa
KTM 990 Adventure
http://www.bikepics.com/members/kolasGSXR/
kom: 796-272-069
https://www.facebook.com/wPogoniZaNaszymiMarzeniami
Albo GSX-R ... albo NIC!!!! <<< chwilowo nie działa
KTM 990 Adventure
http://www.bikepics.com/members/kolasGSXR/
kom: 796-272-069
https://www.facebook.com/wPogoniZaNaszymiMarzeniami
ech motocykliści
potwierdza się teoria Quaka - że nie sprzęt a kierowca sie liczy...
jakoś ja nadążyłem burgmanem za gsxr... :shock:
ps.
Qgel - nie posiadasz swiatełek mijana z tyłu swojej bryki, tylko stop tak mi się rzuciło w oczka..
Mar - przekręć te tłumiki o 45 st. bo teraz nie zabardzo to wygląda..
Figer - jak bedziesz tak szalał to dostaniesz zółtą kartkę
Ixi - masz plusa za przybycie a minusa, że na y.......
i to chyba wszystko jak zwykle było super
potwierdza się teoria Quaka - że nie sprzęt a kierowca sie liczy...
jakoś ja nadążyłem burgmanem za gsxr... :shock:
ps.
Qgel - nie posiadasz swiatełek mijana z tyłu swojej bryki, tylko stop tak mi się rzuciło w oczka..
Mar - przekręć te tłumiki o 45 st. bo teraz nie zabardzo to wygląda..
Figer - jak bedziesz tak szalał to dostaniesz zółtą kartkę
Ixi - masz plusa za przybycie a minusa, że na y.......
i to chyba wszystko jak zwykle było super
Nie no, ogolnie bylo super, w porzadku, jakby nie patrzec ok ogolnie...hehehe Patrz---> hydepark--->"Jest super" Wrzucam to sobie na rozpoczecie dnia :jump:
A tak na powaznie to sorry za zaklocenie koloru na parkingu pod "envy" A w trakcie jazdy zjechalem do domu bo moj (porzyczony...dzieki Bage) sprzet strasznie kuł w oczy W y.... "wylata" drugi bieg ale bylo "ok ogolnie" :twisted: Burgi dopier...ela jak szalony i bagaznik ma konkretny. U mnie mieszcza sie 2 piwa albo para malych butow a tu DVD...no no
Ladne te nowe sprzety
Pzdr
A tak na powaznie to sorry za zaklocenie koloru na parkingu pod "envy" A w trakcie jazdy zjechalem do domu bo moj (porzyczony...dzieki Bage) sprzet strasznie kuł w oczy W y.... "wylata" drugi bieg ale bylo "ok ogolnie" :twisted: Burgi dopier...ela jak szalony i bagaznik ma konkretny. U mnie mieszcza sie 2 piwa albo para malych butow a tu DVD...no no
Ladne te nowe sprzety
Pzdr
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
To wszystko przez Rostwora, podpuszczal mnie na startach z pod swiatel. A co do zaper..., myslalem ze jade w miare spokojnie, ostatnio zostalem strasznie skrytykowany przez Adu i Emila, ze jezdze za wolno (w koncu jestem odpowiedzialny za 3 kobitki ). Poza tym, myslalem, ze wszyscy wiedza gdzie jedziemy.EvilD pisze:A zapier**ala to Figer.