5.05.07 - Urodziny Rookiego u Rostwora
Moderator: Shenson
coś mi sie zdaje ż towarzystwo imprezowe dziś kaczora wietrzyło na motorkach .... wycieczka nad zalew albo i dalej ...... tylko trochę padało .... no i wycieczka na mokro wyszła .....
ten czarny gixer ...
i czerwony kask ...
i vx chyba z plecakiem
dostrzeżeni nad zalewem
niech ubranka szybko schną
pozdrawiam
Gwizdek
ten czarny gixer ...
i czerwony kask ...
i vx chyba z plecakiem
dostrzeżeni nad zalewem
niech ubranka szybko schną
pozdrawiam
Gwizdek
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Polubił posty: 5
a ja to co :?: tak szybko śmignąłem, że nie zauważyłem zavażki :shock: hehe a wyjazd spoko, w ulewie szybko mija złe samopoczucieGWIZDEK pisze:coś mi sie zdaje ż towarzystwo imprezowe dziś kaczora wietrzyło na motorkach .... wycieczka nad zalew albo i dalej ...... tylko trochę padało .... no i wycieczka na mokro wyszła .....
ten czarny gixer ...
i czerwony kask ...
i vx chyba z plecakiem
dostrzeżeni nad zalewem
Gwizdek
PS. to wpadł wczoraj Jaro z plecaczkiem ? nie pamiętam, jakoś zmęczony byłem chyba już o 23
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
-
- BS Brother
- Województwo: łódzkie
Dzięki Wam wszystkim za wczorajszą imprezkę!
Zdjęć to rzeczywiście lepiej nie wrzucajmy, bo co niektórzy mogli by się zgorszyć :twisted:
Dzięki mój Aniele! Czyli we własnej osobie Qgel Stróż! :twisted: Szkoda tylko, że nie mogę jednak latać więcej niż lata ten mój Anioł Stróż..... Bo te savage'kowe 100km/h to troszeczkę mało :jump:
......... i tak Gieesiksier wymiata! :czarodziej:
Do następnej balangi! Kocyk już zakamuflowany u Rostwora na przyszłość
Zdjęć to rzeczywiście lepiej nie wrzucajmy, bo co niektórzy mogli by się zgorszyć :twisted:
Dzięki mój Aniele! Czyli we własnej osobie Qgel Stróż! :twisted: Szkoda tylko, że nie mogę jednak latać więcej niż lata ten mój Anioł Stróż..... Bo te savage'kowe 100km/h to troszeczkę mało :jump:
......... i tak Gieesiksier wymiata! :czarodziej:
Do następnej balangi! Kocyk już zakamuflowany u Rostwora na przyszłość
J... mustangówka 50, XF650 Freewind, K... ER-6F, GSX-R 1000, B... F700GS, GSR600, GSR750, B... R Nine T
-
- BS Brother
Jest do Was pytanie, czy nikt przypadkiem z Was nie znalazł "kilku" stówek u mnie na imprezie?? podobno zaginęła pewna suma pieniędzy i chciałbym się dowiedziec, czy może ktoś ich nie znalazł. Choć prawdę mówiąc nie chce mi się w to wierzyć....
ETZ 251
VX800
VX800'
TL 1000 S --> TL 1000 S Liter w dwóch kuflach
TygrysSport
rostwor@wp.pl
6 0 8 4 5 6 0 0 8
VX800
VX800'
TL 1000 S --> TL 1000 S Liter w dwóch kuflach
TygrysSport
rostwor@wp.pl
6 0 8 4 5 6 0 0 8
-
- BS Brother
- Polubił posty: 5
weź pod uwagę że było kilka osób z poza Bractwa... przykra sprawa, może przy płaceniu za pizze ktoś popierniczył coś ? ale OK, już nie zaśmiecam tematuRostwór pisze:Jest do Was pytanie, czy nikt przypadkiem z Was nie znalazł "kilku" stówek u mnie na imprezie?? podobno zaginęła pewna suma pieniędzy i chciałbym się dowiedziec, czy może ktoś ich nie znalazł. Choć prawdę mówiąc nie chce mi się w to wierzyć....
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+