Rozpoczęcie sezonu Kroczyce-Podlesice 2007
Moderator: KROPEK
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
Rozpoczęcie sezonu Kroczyce-Podlesice 2007
Witam,
Wiem, że temat odległy, ale nie widzę wpłat braci i sióstr z kuj-pom.
Na pewno macie jakieś wstępne plany, kto jedzie w piątek, kto w sobotę?? Jest ktoś chętny jechać w tym roku samochodem z bagazami?;P
Piszcie co i jak, kiedy, jakieś wstępne plany. Słyszałem że Karol ma zamiar jechać z wawki, ale moze go namówimy chociaz na powrót z braćmi do kujaw ;] Ja juz odliczam dni i godziny! :twisted:
Pzdr!!!
Na pewno macie jakieś wstępne plany, kto jedzie w piątek, kto w sobotę?? Jest ktoś chętny jechać w tym roku samochodem z bagazami?;P
Piszcie co i jak, kiedy, jakieś wstępne plany. Słyszałem że Karol ma zamiar jechać z wawki, ale moze go namówimy chociaz na powrót z braćmi do kujaw ;] Ja juz odliczam dni i godziny! :twisted:
Pzdr!!!
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA
-
- Śmigający po niebiańskich trasach
- Województwo: -
- Kontakt:
Re: Rozpoczęcie sezonu Kroczyce-Podlesice 2007
Wczytaj się dokładnieBidziu pisze:Witam,
Ale co do planów to jeszcze bardzo daleko
Jak to ktoś kiedyś mi powiedział ... "dziwkowaty" Bandit 600N
-
- Kontakt:
Więc my z Natalią juz wiemy na 100% że jedziemy w piątek :twisted: :twisted: :twisted: nie wiemy jeszcze dokładnie o której godzinie i w jakim składzie, więc jak ktoś z Was juz ma jasne plany dajcie znać. Myślałem ze mozna jechać wcześniej i coś zwiedzić przy okazji tak dalekiej podrózy. :?: :?: :?:
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA
-
- Otrzymane Polubienia: 4
no
no to lecimy w Piątek, kwestia o której do dogadania godz. 10-11 ??
lecimy przez Włoc. zabieramy kol.Raffa i z Łodzi kolege KarolaVZR który dojedzie z Wawki
lecimy przez Włoc. zabieramy kol.Raffa i z Łodzi kolege KarolaVZR który dojedzie z Wawki
był ;
Intruder 750 później X11, nalatałem 64 tyś , to był moment ................12 lat
jest :
"brzydszych nie było" ??............... ważne że w 8 sekund do 200 km/h
Nobody's Perfect
692 49 69 30
Intruder 750 później X11, nalatałem 64 tyś , to był moment ................12 lat
jest :
"brzydszych nie było" ??............... ważne że w 8 sekund do 200 km/h
Nobody's Perfect
692 49 69 30
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Gdyby ktos byl zainteresowany, to o godz. 12.00 spotyka sie wieksza grupa w Lodzi, na wyjezdzie z miasta na Czestochowe, przy McD.
Ale predkosc zapowiadana bedzie w granicach do 120 km/h (no chyba za cos ulegnie zmianie i zostane zostawiona daleko w tyle z moim Dzikusem i jednym zoltym GSem)
Ale predkosc zapowiadana bedzie w granicach do 120 km/h (no chyba za cos ulegnie zmianie i zostane zostawiona daleko w tyle z moim Dzikusem i jednym zoltym GSem)
LS 650'93 > SV 650s'06 > chwilowy urlop motocyklowy
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl