Jedziemy do Wora
12-13.05 może sie uda
Moderator: SEBIKS
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Otrzymane Polubienia: 15
no i już po, było naprawdę rewelacyjnie, piękne trasy, pogoda wspaniała no i ten zamek......z zewnątrz robi wspaniałe wrażenie, ale już wycieczka po wnętrzach jak dla mnei zbyt krótka i zbyt ogólnikowa - ale i tak warto.
Bracia z Opolskiego również się zjawili - Bohas jako przewodnik i na koniec Mabolo jako miły i wesoły przerywnik podczas biesiadowania w jednej z knajpek w Kamieniu Śląskim
no i wszystko byłoby piękne i cydowne wręcz, gdyby nei jeden mały szczegół - urwało mi się mocowanie tablicy rejestracyjnej i niestety zmuszony teraz jestem na szybko szukać kogoś kto to naprawi (zespawa) - ale to jak mówię tylko mały szczegół, nei rzutujący zbytnio na ocenę dzisiejszego śmigania.

Bracia z Opolskiego również się zjawili - Bohas jako przewodnik i na koniec Mabolo jako miły i wesoły przerywnik podczas biesiadowania w jednej z knajpek w Kamieniu Śląskim
no i wszystko byłoby piękne i cydowne wręcz, gdyby nei jeden mały szczegół - urwało mi się mocowanie tablicy rejestracyjnej i niestety zmuszony teraz jestem na szybko szukać kogoś kto to naprawi (zespawa) - ale to jak mówię tylko mały szczegół, nei rzutujący zbytnio na ocenę dzisiejszego śmigania.
\m/-_-\m/
Nie pisać do mnie PW na forum BS - dzwonić (za rzadko tu jestem)
Był LS 650 Savage '86 BYŁ VS 800 Intruder '92
Lepiej się spóźnić, niż nigdy nie dojechać....
501-749-941
http://www.smugi.pl
email z pytaniami o części: sklep@smugi.pl
email: areknosama2@op.pl
Nie pisać do mnie PW na forum BS - dzwonić (za rzadko tu jestem)
Był LS 650 Savage '86 BYŁ VS 800 Intruder '92
Lepiej się spóźnić, niż nigdy nie dojechać....
501-749-941
http://www.smugi.pl
email z pytaniami o części: sklep@smugi.pl
email: areknosama2@op.pl
wielkie dzięki wszystkim, za wspólną wyprawę.
Dla mnie było cudownie: fajna jazda (pierwszy raz jechałam 165km/godz i nawet się nie bałam)
, zamki jak najbardzej warte oglądnięcia - szcególnie Moszna robi duże wrażenie, pogoda lepiej udać nam się nie mogła, a towarzystwo jak zawsze dopisało.
życzę nam wszystkim jak najwięcej tak fajnych wycieczek.
pozd
maryla
Dla mnie było cudownie: fajna jazda (pierwszy raz jechałam 165km/godz i nawet się nie bałam)
życzę nam wszystkim jak najwięcej tak fajnych wycieczek.
pozd
maryla
-
- BS Brother
-
- BS Admin
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 26
- Kontakt:
Wycieczka udała się pięknie, szkoda tylko że nie mogłem skończyć jej razem z wami. Ale dobre i to. Jednak czasem podejmowanie "męskich decyzji" bez udziału żon jest słuszne i trafiliśmy dziś idealnie. Do następnego razu......
Marauder VZ800 - sprzedany
Intruder VS1400 - wspomnienie
Intruder M109R K7 - odjechał
XV1900 Raider - historia
Tiger Explorer 1200 - oswojony
KolejnyTiger 1200 XCa - nowe wcielenie
Tygrys po raz trzeci
tel. 665-392-191
Intruder VS1400 - wspomnienie
Intruder M109R K7 - odjechał
XV1900 Raider - historia
Tiger Explorer 1200 - oswojony
KolejnyTiger 1200 XCa - nowe wcielenie
Tygrys po raz trzeci
tel. 665-392-191
-
- Moderator
- Województwo: opolskie
Dzięki, ze po mnie wstąpiliście i mogłem z Wami pośmigać, pozwiedzać i sie pośmiać, bo humory dopisywały :lol: Do zobaczenia na rozpoczeciu. 
email: bohas@interia.pl