Jak w tytule, ciekaw jestem waszych opinii w kwestii cichego wydechu do GSXR'a...
Osobiście nie przepadam za zbyt głośnym brzmieniem tłumika stąd moje zainteresowanie tłumikiem który byłby stosunkowo cichy i tym samym dawał możliwość słyszenia brzmienia silnika (skojarzenie wzięło się z krótkiej przejażdżki "tysiącem" K3, w którym zamiast mojego "pierdu" słyszało się gładką, płynną pracę rzędówki)...
Czy ktoś z Was mógłby mnie ukierunkować w poszukiwaniach? Firma, model, kształt...??? co brać pod uwagę?
GSXR 600 - Cichy! wydech ... co polecacie?
Moderator: Emil
-
- BS Brother
- Województwo: -
GSXR 600 - Cichy! wydech ... co polecacie?
Kiedyś GSX-R600 K6, teraz Duże enduro i szybki turystyk (do sprzedania)
kom. 510-607-647
kom. 510-607-647
-
- BS Brother
-
- Strzelający z Rury
Bez przesady, ze musi ryczec. Jesli kupisz wydech z homologacja na drogi, bedzie niewiele glosniejszy od serii ale i o wiele bardziej "rasowy". Pytanie tylko czy w takim przypadku w ogole jest sens zmieniac... bo jesli zmieniac, to juz na cos konkretnego, czyli cos lzejszego, glosniejszego, fajniejszego, dajacego wiecej mocy, itp. Czyli sportowe, puste puszki.
<----. Ból trwa chwile, chwała jest na wieki.
<----|========================
<----'
<----|========================
<----'
hehe - moja 600 też ryczy jak odrzutowiec nawet jak sie powoli kula na 1
Oferta homologowanych wydechów do K6 jest obecnie dość uboga (w porównaniu np z ofertą do K5) ale coś dałoby radę wybrać. Popatrz na strony producentów, ale generalnie to najcichszy jest fabryczny. Mi np. podoba się ten http://www.sitogroup.com/servlet/page?_ ... &sessione=
Oferta homologowanych wydechów do K6 jest obecnie dość uboga (w porównaniu np z ofertą do K5) ale coś dałoby radę wybrać. Popatrz na strony producentów, ale generalnie to najcichszy jest fabryczny. Mi np. podoba się ten http://www.sitogroup.com/servlet/page?_ ... &sessione=