GSXR 1000 - Czym skleić rozszczelnioną chłodnicę?
Moderator: Emil
-
- BS Brother
- Województwo: podlaskie
GSXR 1000 - Czym skleić rozszczelnioną chłodnicę?
Cześć,
Jest problem
Czym skleić rozszczelnioną chłodnicę? Macie jakieś sprawdzone preparaty?
Bo mi pociekła blać jedna, a do piątku muszę jakoś rozwiązać problem. :?
Jest problem
Czym skleić rozszczelnioną chłodnicę? Macie jakieś sprawdzone preparaty?
Bo mi pociekła blać jedna, a do piątku muszę jakoś rozwiązać problem. :?
mobile: +48 888 587 587
-
- BS Brother
- Województwo: -
Czym uszczelnic nie wiem...
Ale wiem napewno ze da sie to naprawic gdyz kupujac SV prostowalem chlodnice bo po glebie byla wygieta no i w firmie gdy ja prostowali rozszczelnila sie. Nie byl to zaden problem gdyz zostala profesjonalnie uszczelniona spawem. Firma nazywa sie RADIATOR i jest z Legnicy.
Ja wyslalem chlodnice kurierem w czwartek a dostalem zrobiona chodnice w poniedzialek, odmalowana itp. Daja na naprawe gwarancje tak wiec szczerze polecam.
Pozdrawiam.
Ale wiem napewno ze da sie to naprawic gdyz kupujac SV prostowalem chlodnice bo po glebie byla wygieta no i w firmie gdy ja prostowali rozszczelnila sie. Nie byl to zaden problem gdyz zostala profesjonalnie uszczelniona spawem. Firma nazywa sie RADIATOR i jest z Legnicy.
Ja wyslalem chlodnice kurierem w czwartek a dostalem zrobiona chodnice w poniedzialek, odmalowana itp. Daja na naprawe gwarancje tak wiec szczerze polecam.
Pozdrawiam.
Kiedy siędzę na maszynie totalny czuję luz
Włączam silnik, daję kopa, za mną tylko kurz.
tel. 608416704 Spik,GG 2677557
GSX 600F - sprzedana
SV 1000S K3/K4 - sprzedana
Włączam silnik, daję kopa, za mną tylko kurz.
tel. 608416704 Spik,GG 2677557
GSX 600F - sprzedana
SV 1000S K3/K4 - sprzedana
-
- Lajtowy Motonita
- Województwo: wielkopolskie
a ja polecam ci poxilinę serio :!: jest max wytrzymała na temperaturę, a jak złapie to młotek i przecinak nie wystarczy żeby oderwać (pod warunkiem, że odtłuścisz powierzchnię)
SV 1000 S '04 *** FZS600 '03 *** SV 1000 S '03 *** GSX-F 600 '98 *** GS 500 E Five Stars '97 *** J... jednoślad TS 350 '89
tel. 602-810-996
http://www.bikepics.com/members/meyer2/
tel. 602-810-996
http://www.bikepics.com/members/meyer2/
-
- Śmigający inaczej...
- Województwo: mazowieckie
To nie powinno byc żadnego problemu ze zlutowaniem. Dobrze, że to nie zbiornik tylko pewnie na szwie puściło. Można samemu to zlutować. Jak się dobrze zrobi, to kto nie wie - nawet nie zauważy.Remi pisze:Zaraz pod wlewem, na łączeniu. Myślałem caly czas, że korek walnięty, a tu się okazało inaczej.
Pozdrawiam. Zygzak~~
Przećwiczyłem taki płyn w ubiegły weekend w Poznaniu.... dziurka była mała a i tak nie pomogło. Kupiłem to na Shellu... nazwy niestety nie pamiętam (było w płaskiej żółtej butelce).Remi pisze:A macie może jakieś typy w preparatach w PŁYNIE (nie w proszku) do uszczelniania chłodnicy, takie co zalewa sie do układu?
Czesc
Nie potrzebnie lales ten szit do chlodnicy. Z takich patetntow nic dobrego nie wychodzi. W tym miejscu co piszesz mozna latwo skleic. Najlepsze preparaty to Devcon i Belzona. Ta druga u mnie w robocie uszczelniamy awaryjnie rury przez ktore przeplywa ropa, testowane na 32 bar. Podaj adres na p.w. to podesle ci male co nieco tego cuda, tylko do piatku nie da rady bo jestem w robocie i wracam w przyszly piatek.
Pozdro.
Nie potrzebnie lales ten szit do chlodnicy. Z takich patetntow nic dobrego nie wychodzi. W tym miejscu co piszesz mozna latwo skleic. Najlepsze preparaty to Devcon i Belzona. Ta druga u mnie w robocie uszczelniamy awaryjnie rury przez ktore przeplywa ropa, testowane na 32 bar. Podaj adres na p.w. to podesle ci male co nieco tego cuda, tylko do piatku nie da rady bo jestem w robocie i wracam w przyszly piatek.
Pozdro.