7 lipca 2007 - moje wielkie wydarzenie

Dział dla Braci z województwa dolnośląskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: Pushkin

ODPOWIEDZ
Garth

7 lipca 2007 - moje wielkie wydarzenie

Post autor: Garth »

dnia 7 lipca 2007 zmieniam swoj stan cywilny. motocyklisci z walbrzycha beda prowadzic nasz orszak weselny. jest szansa ze dolacza tez ludzie z red riders swidnica. jesli ma ktos ochote wziac udzial w moim wielkim wydarzeniu serdecznie zapraszam dnia 7 lipca okolo godziny 14 do walbrzycha, skad cala grupa pojedziemy do mojej ukochanej Agusi do swiebodzic. chcialbym zeby tak male miasteczko jak swiebodzice, dowiedzialo sie o tym ze Agusia wychodzi za maz, za mnie rzecz jasna. hi hi hi. rzeczona msza odbedzie sie w kosciele Sw. Ap. Piotra i Pawla w swiebodzicach o godzinie 16.
bedzie mi szalenie milo dzielic sie z wami tak podniosla chwila.
serdecznie zapraszam
Nikoś
Po drugiej stronie Mocy
Po drugiej stronie Mocy
Województwo: dolnośląskie

Post autor: Nikoś »

Gratuluje!!
Jeśli tylko tego dnia bede miał wolne to z przyjemnością zasile orszak weselny :-)
Pozdro
Nikoś
www.instagram.com/motoworldadv/
Ambasador marki Spidi :upside_down_face:
autsider0412

Post autor: autsider0412 »

To Agusia się jeszcze nierozmyśliła wyjść za ciebie ??:lol: :lol: :lol: No to w takim razie trzeba bedzie porobić hałasu trochę w świebodzicach :twisted: :twisted:
Maryś
The Real One
The Real One

Post autor: Maryś »

To i ja być może dołączę do hałasujących jak w trasie nie będę akurat wtedy.

Pozdrawiam :peace:
tel. 601 141 765
Suzuki GSXF 600
Suzuki GSXR 750 SRAD
Suzuki GSXR 1000 K1
Suzuki GSXR 1000K6
Na chwilę obecną K... jednoślad Ninja 250R
Garth

marys nie bedziesz. postarasz sie o to zeby nie miec trasy na 7 lipca. wierze w Ciebie.

aku a dlaczego niby Agusia mialaby sie rozmyslec. przeciez ja dobry chlopek jestem. mily i wrazliwy. ha ha ha. :twisted:
autsider0412

Post autor: autsider0412 »

Dlaczego miała by się rozmyślić? hmmm no bo maruda straszna jesteś :D :D i w dodatku stara du...a z ciebie hehe
krajek

Post autor: krajek »

Trochę to jest kilometrów ode mnie, ale cel szczytny więc jeśli tylko w pracy nie wypadnie mi coś dziwnego to postaram się dojechać. Szczęścia!!! Przedewszystkim szczęścia i miłości bo ręsztę można zdobyć a na miłość trzeba zasłużyć...
bogdi64
BS Brother
BS Brother
Otrzymane Polubienia: 2

Post autor: bogdi64 »

co wyście kurde uparli się na ten termin 07,07,07, będę, ale w Pabianicach też na ślubie - GRATULACJE, w tym dniu o was nie zapomnę i kielichem to uczczę
http://picasaweb.google.pl/Bogdi64
--------------------------------------
dwa garnki V - na dwóch kołach :)
A1 RH-
tel. 0603 765 563
Garth

dziekuje za r=zyczenia chlopaki. ale wole je osobiscie przyjac dnia 7 lipca.

bogdi juz Ci tlumacze. ja mimo zamilowania do historii, mam cholerny problem z zapamietywaniem dat. a ze akurat sie zlorzylo tak ciekawie, to przynajmniej Agusia nie bedzie miala pretensji do mnie, ze znow zapomnialem o rocznicy. hi hi hi
Pushkin
Moderator
Moderator
Otrzymane Polubienia: 10

Post autor: Pushkin »

Oczywiście zanotowałem w kalendarzu, oczywiście dołączę wszelkich starań, aby być, oczywiście gratuluję i na razie pisemnie życzę wszystkiego naj...
Do zobaczyska, miejmy nadzieję 070707 :)

Pozdr.
Pushkin
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
ODPOWIEDZ