GSX 1100 F - Nagły spadek mocy
Moderator: Emil
GSX 1100 F - Nagły spadek mocy
Witajcie w piątek wieczorem motocykl chodził dobrze. Miał pożądne przyśpieszenie, wszystko było ok. W niedzielę odpaliłem motocykl a tu dupa . przejechałem się a tu mniejsza moc,gorzej się zbiera powyżej 6 tys zamula. Wczesniej na 2 do 160 był moment a teraz kicha. Nawet obroty nie wchodzą do odcięcia, wcześniej nie było problemu. Co może być przyczyną nagłego spatku mocy???? Czy jest możliwe żeby jedna swieca padla??? i dlatego gorzej chodzi? A może wina leży w gaźnkach. Proszę o pomoc bo ja jestem bezradny a w sobotę chcę sprzedać motocykl:(
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Otrzymane Polubienia: 2
Radgers, w innym swoim wątku: (tutaj) pisałeś o problemach z ładowaniem akumulatora.
Nie zakończyłeś tametgo tematu, więc nie wiem, czy ładowanie (i akumulator) masz OK, czy nie.
Wydaje mi się, że przy słabym akumulatorze możesz odczuwać słabszą moc.
Ja przynajmniej miałem tak u siebie - gdy zajechałem aku (zostawiłem włączoną stacyjkę na kilka dni). Po wymianie aku wszystko wróciło do normy.
Pozdrówka
Nie zakończyłeś tametgo tematu, więc nie wiem, czy ładowanie (i akumulator) masz OK, czy nie.
Wydaje mi się, że przy słabym akumulatorze możesz odczuwać słabszą moc.
Ja przynajmniej miałem tak u siebie - gdy zajechałem aku (zostawiłem włączoną stacyjkę na kilka dni). Po wymianie aku wszystko wróciło do normy.
Pozdrówka
Piotrek
był VZ800 Marauder '97
jest GSF1250SA Bandit K8 ( 240000 km)
jest DRZ 400S(2000 km)
-
Żyj i daj żyć innym
O RH+
był VZ800 Marauder '97
jest GSF1250SA Bandit K8 ( 240000 km)
jest DRZ 400S(2000 km)
-