Panowie przepraszam :((

Dział dla Braci z województwa dolnośląskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: Pushkin

Zablokowany
autsider0412

Panowie przepraszam :((

Post autor: autsider0412 »

Po sprzedaży Srada rozpoczełem poszukiwanie moto o wiele bardziej turystycznego moje poszukiwania koncentrowały sie wokół dwóch modeli Dl 1000 i Varadero ...I efektem poszukiwań jest właśnie VAradero . Musiałem o tym powiedzieć i teraz moje pytanie czy mogę należeć jeszcze do tego zacnego grona ?? czy niema tu już dlamnie miejsca.?????

pozdrawiam
bogdi64
BS Brother
BS Brother
Województwo: dolnośląskie
Otrzymane Polubienia: 2

Post autor: bogdi64 »

jako przedstawiciel dolnośląskiego, proszę o całą górę,aby w miare możliwości nadała temu "niewiernemu Tomaszowi", który tak zbłądził przydomek Śmigający inaczej, choćby za przyjemne pogaduchy na spotkaniu dolnośląski w kiełczowie i za to odpokutuje to przy jabliższym spotkaniu w Boguszycach
http://picasaweb.google.pl/Bogdi64
--------------------------------------
dwa garnki V - na dwóch kołach :)
A1 RH-
tel. 0603 765 563
Maryś
The Real One
The Real One

Post autor: Maryś »

Zgadzam się z Bogdim w 100% "członek" :wink: BS znany jako Autsider brał udział w naszych spotkaniach podobnie jak reszta Braci i Sióstr z okolic Wałbrzycha i przywiazaliśmy się do niego i rteszty ekipy, ponadto powiem na jego obronę, że są w naszym rejonie Bracia śmigający na Suzuki albo i nie bo nikt z nas ich nie widział na żadnym spotkaniu, których było kilka więc jestem za tym żeby Autsider funkcjonował w BS na zasadzię śmigający inaczej.

Ps. Na spotkaniu w Boguszycach (liczymy, że będziesz a widziałem Cię na liście) wymyślimy Ci pokutę :wink: .

Pozdrawiam :peace:
tel. 601 141 765
Suzuki GSXF 600
Suzuki GSXR 750 SRAD
Suzuki GSXR 1000 K1
Suzuki GSXR 1000K6
Na chwilę obecną K... jednoślad Ninja 250R
Nikoś
BS Brother
BS Brother

Post autor: Nikoś »

Popieram moich dolnośląskich BS. Zawsze to będzie okazja, aby nawrócić zbłądzone "dziecię" na jedyną dobrą drogę (SUZUKI) :)
Nikoś
www.instagram.com/motoworldadv/
Ambasador marki Spidi :upside_down_face:
Quake
BS Brother
BS Brother
Województwo: lubuskie
Kontakt:

Post autor: Quake »

Witam
Myśle że nie będzie z tym problemu proszę zgłosić tę kwestię Gero na priv powinno załatwić to sprawę dostaniesz status śmigający inaczej .
Narazie zamykam ten temat, jeśli jakieś problemy by wynikły proszę na priv do mnie.
Pozdrawiam
GSXR1000K5 - przyjacielowi sprzedany, super przerobione a raczej to co z niego zostało.
HUSKWARNA- CROSS tez sprzedany, ale kiedyś wrócę !!!
http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Suz ... 1000/50690
Jeśli wola kliknij http://www.pajacyk.pl/
Zablokowany