WIOSNA - Dom Dziecka w Krzydlinie Małej k/Wołowa - ruszajmy!

Dział dla Braci z województwa dolnośląskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: Pushkin

Pushkin
Moderator
Moderator
Województwo: dolnośląskie
Otrzymane Polubienia: 10

Post autor: Pushkin »

Oczywiście chodziło o 17.06.2007. Już poprawione.

Pozdr.
Pushkin
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
Pushkin
Moderator
Moderator

Jeśli mógłbym prosić o wstępne info, kto rozważa przyjechać na 17.06 do Wołowa, to bardzo będę wdzięczny. Chodzi o przybliżone info na temat szacowanej ilości moto (na razie jest ok 5 maszyn spoza BS).

Pozdr.
Pushkin
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
Nikoś
Po drugiej stronie Mocy
Po drugiej stronie Mocy

Post autor: Nikoś »

Wstępnie deklaruje przybycie :)
Nikoś
www.instagram.com/motoworldadv/
Ambasador marki Spidi :upside_down_face:
Garth

Post autor: Garth »

wstepnie i ja deklaruje przybycie, aczkolwiek nie wiem czy dam rade. jesli dobrze pamietam to 16 czerwca gram wesele, jesli sie w miare wczesnie skonczy i zdaze sie przespac chocby ze trzy godzinki to tez przyjedziemy. wraz z Agusia oczywiscie.
a tak ze swojej strony przypominam i o swoim slubie dnia 7 lipca br. licze na przybycie.

przypominam takze o imprezie charytatywnej dnia 3 czerwca w swiebodzicach. jak Marys wczesniej wspomnial "badzmy dawcami pozytywnej energii". mam nadzieje ze choc troche uda nam sie zebrac pieniazkow na rehabilitacje tej kobiety. tu mozna poczytac o zdazeniu jakie ja dosiegnelo. http://www.swiebodzice.pl/strony/do_dru ... 01/026.htm

pozdrawiam i z utesknieniem czekam na was.

p.s. byc moze sie spotkamy na streetfighter party w bielawie?
Dom

Post autor: Dom »

ja nie moge, chrzesnica ma komunie;
natomiast wrzesien jest ok tylko wiecej informacji prosze.

pozdrawiam
Pushkin
Moderator
Moderator

Dom - jak tylko będzie ustalony konkretny termin wrześniowy, nie omieszkam poinformować na forum.

W dniu dzisiejszym zapowiedziałem przyjazd przynajmniej 5-10 motocykli u dyrekcji Wołowskiego Ośrodka Kultury i dałem sygnał na KPP w Wołowie o planowanym przejeździe parady przez miasto w dniu 17.06 (jeszcze tylko pisemne info do komendanta). Jeśli parada by znacząco urosła w siłe, jest toretyczna możliwość eskorty policyjnej.

W sobotę umówiłem się na obejrzenie placu i wyznaczenie odcinka na terenie WOKu, po którym by można przewieźć dzieciaki.

Będę informował na bieżąco.

Pozdr.
Pushkin
Kom. 506 171 241
ODPOWIEDZ