Oczywiście chodziło o 17.06.2007. Już poprawione.
Pozdr.
Pushkin
WIOSNA - Dom Dziecka w Krzydlinie Małej k/Wołowa - ruszajmy!
Moderator: Pushkin
-
- Moderator
- Województwo: dolnośląskie
- Otrzymane Polubienia: 10
Jeśli mógłbym prosić o wstępne info, kto rozważa przyjechać na 17.06 do Wołowa, to bardzo będę wdzięczny. Chodzi o przybliżone info na temat szacowanej ilości moto (na razie jest ok 5 maszyn spoza BS).
Pozdr.
Pushkin
Pozdr.
Pushkin
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
wstepnie i ja deklaruje przybycie, aczkolwiek nie wiem czy dam rade. jesli dobrze pamietam to 16 czerwca gram wesele, jesli sie w miare wczesnie skonczy i zdaze sie przespac chocby ze trzy godzinki to tez przyjedziemy. wraz z Agusia oczywiscie.
a tak ze swojej strony przypominam i o swoim slubie dnia 7 lipca br. licze na przybycie.
przypominam takze o imprezie charytatywnej dnia 3 czerwca w swiebodzicach. jak Marys wczesniej wspomnial "badzmy dawcami pozytywnej energii". mam nadzieje ze choc troche uda nam sie zebrac pieniazkow na rehabilitacje tej kobiety. tu mozna poczytac o zdazeniu jakie ja dosiegnelo. http://www.swiebodzice.pl/strony/do_dru ... 01/026.htm
pozdrawiam i z utesknieniem czekam na was.
p.s. byc moze sie spotkamy na streetfighter party w bielawie?
a tak ze swojej strony przypominam i o swoim slubie dnia 7 lipca br. licze na przybycie.
przypominam takze o imprezie charytatywnej dnia 3 czerwca w swiebodzicach. jak Marys wczesniej wspomnial "badzmy dawcami pozytywnej energii". mam nadzieje ze choc troche uda nam sie zebrac pieniazkow na rehabilitacje tej kobiety. tu mozna poczytac o zdazeniu jakie ja dosiegnelo. http://www.swiebodzice.pl/strony/do_dru ... 01/026.htm
pozdrawiam i z utesknieniem czekam na was.
p.s. byc moze sie spotkamy na streetfighter party w bielawie?
-
- Moderator
- Województwo: dolnośląskie
- Otrzymane Polubienia: 10
Dom - jak tylko będzie ustalony konkretny termin wrześniowy, nie omieszkam poinformować na forum.
W dniu dzisiejszym zapowiedziałem przyjazd przynajmniej 5-10 motocykli u dyrekcji Wołowskiego Ośrodka Kultury i dałem sygnał na KPP w Wołowie o planowanym przejeździe parady przez miasto w dniu 17.06 (jeszcze tylko pisemne info do komendanta). Jeśli parada by znacząco urosła w siłe, jest toretyczna możliwość eskorty policyjnej.
W sobotę umówiłem się na obejrzenie placu i wyznaczenie odcinka na terenie WOKu, po którym by można przewieźć dzieciaki.
Będę informował na bieżąco.
Pozdr.
Pushkin
W dniu dzisiejszym zapowiedziałem przyjazd przynajmniej 5-10 motocykli u dyrekcji Wołowskiego Ośrodka Kultury i dałem sygnał na KPP w Wołowie o planowanym przejeździe parady przez miasto w dniu 17.06 (jeszcze tylko pisemne info do komendanta). Jeśli parada by znacząco urosła w siłe, jest toretyczna możliwość eskorty policyjnej.
W sobotę umówiłem się na obejrzenie placu i wyznaczenie odcinka na terenie WOKu, po którym by można przewieźć dzieciaki.
Będę informował na bieżąco.
Pozdr.
Pushkin
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
Kom. 506 171 241
Kom. 506 171 241