:lol: mam na imie Norbert ale wolac mnie Stempel. od paru chwil jestem waszym czlonkiem jak i szczesliwym posiadaczem marudy 800/2001 co napelnia mnie szczesciem.
od paru dni z uwaga czytam podpowiedzi, rady umieszczane na forum i jak tylko objade mojego "konia" dolacze do grona osob ktore udzielaja rad a nie tylko z nich kozystaja.
Jak na razie prosze o pomoc w kwestii wydechow. przeczytalem wszystkie posty na w/w temat ale i tak nie uzyskalem wyczrpujacych informacji.mianowicie chce zmienic wydech na wolny, pusty, glosny czy jak go tam dalej mozna nazywac nie chcac niszczyc oryginalow.moze da sie kupic >> gdzie?? tu prosze o jakies liki bowiem szukam w sieci i nie moge dotrzec do konkretow. poza tym chcialbym dowiedziec sie jakie to pociagnie za soba konsekwencje w pracy silnika>> czy konieczne beda ponowne regulacje (i czego) po wymianie.zmieni sie bowiem cisnienie w kolankach (a raczej zniknie
odp prosze kierowac na @ stempel.norbert@poczta.fm by nie zasmiecac forum tym niekonczacym sie tematem lub jak kto woli moze i tu.
pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia w plenerze